6 Οκτωβρίου 2022

Κύπρος: Το χέρι νεαρής εγκλωβίστηκε σε μηχανή άλεσης κιμά!

http://dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20101025_23646.jpg&width=360&height=240Τον χειρότερο εφιάλτη έζησε χθες 23χρονη από τη Ρουμανία. Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ακρωτηριασμένο… 
τον καρπό του δεξιού της χεριού, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το χέρι της εγκλωβίστηκε σε μηχανή άλεσης κιμά.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η 23χρονη εργαζόταν σε ψησταριά στην περιοχή Εναερίου. Αμέσως κλήθηκαν στη σκηνή άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι, παρά τις προσπάθειες τους, δεν μπόρεσαν να απελευθερώσουν το χέρι της άτυχης κοπέλας, κάτι που έγινε τελικά κατορθωτό στο Νοσοκομείο Λεμεσού, με οδηγίες των ιατρών. Λόγω της ιδιαιτερότητας του περιστατικού, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της 23χρονης σε ιδιωτική κλινική, όπου εισήχθηκε στο χειρουργείο και τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα. Το μηχάνημα παραλήφθηκε από την Αστυνομία για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ επιθεωρητές του γραφείου εργασίας διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.