13 Αυγούστου 2022

Το πακέτο – βόμβα του Καραμανλή στον Σαμαρά!

Φωτιές έχει ανάψει στη ΝΔ, δύο 24ωρα πριν από τις εκλογές, η αποκάλυψη ότι ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήρισε το Μνημόνιο “αναγκαίο κακό”!

Η δήλωση αυτή αποδίδεται στον πρώην πρωθυπουργό από τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, κ. Βασίλη Κορκίδη, που με δηλώσεις του στο δελτίο του Mega υποστήριξε ότι τα λόγια αυτά δεν αποτελούν δική του ερμηνεία, αλλά αυτολεξεί τα λόγια του Κώστα Καραμανλή!

Στην συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ο κ. Καραμανλής φέρεται να δήλωσε “όταν οι διεθνείς αγορές κλείνουν για μία χώρα τότε η προσφυγή στο ΔΝΤ ή σε κάποιο μηχανισμό στήριξης είναι αναγκαίο κακό”!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, συνεργάτες του Κ. Καραμανλή επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, δηλώνοντας ότι “σε θέματα οικονομίας ο τέως πρωθυπουργός συμφωνεί με την επίσημη θέση της ΝΔ”!

Ο Βασίλης Κορκίδης, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διάψευση του ίδιου του του εαυτού, που φυσικά δεν έπεισε κανέναν! Στο εσωτερικό της ΝΔ, υπάρχει η άποψη ότι ο Κώστας Καραμανλής προχώρησε πράγματι στην παραπάνω δήλωση ξεκινώντας έτσι την αντιπαράθεση του με τον Αντώνη Σαμαρά! Μία αντιπαράθεση που κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει!

newsbomb.gr