5 Αυγούστου 2021

AEK: Ελπίδες για Λύμπε, σίγουρα ο ΓιάχιτςΜια από τις πλέον ευτυχισμένες μέρες του από τότε που ήρθε στην ΑΕΚ διανύει ο… Μανόλο Χιμένεθ. Πρώτον, διότι κανένα νέο όνομα ποδοσφαιριστή δεν προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο και στο απουσιολόγιο για το επόμενο παιχνίδι. Κάτι που αποτελεί μάλλον…πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Ισπανό μετά από παιχνίδι. Και δεύτερον και κυριότερο, διότι αχνοφαίνεται πως για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεση του.

Ο Σανέλ Γιάχιτς ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση και είναι δεδομένο πως θα είναι έτοιμος. Επίσης ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που τον άφησε εκτός από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Λύμπε μπήκε ξανά σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα. Κάτι που έχει ξανασυμβεί όμως και προηγούμενες μέρες και στην συνέχεια εμφανίστηκαν και πάλι οι ενοχλήσεις. Αυτή την φορά υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Λυμπερόπουλος θα είναι καλά μέχρι και την Παρασκευή, θα προπονείται κανονικά και μ’ αυτό το δεδομένο θα έχει ελπίδες να δώσει το παρών στην Τούμπα.

Όσο για τον Νάτσο Σκόκο και τον Πάπα Ντιόπ, ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Η επιστροφή του «θηρίου» ακόμα αργεί. Όμως και για τον Αργεντινό, οι ελπίδες να προλάβει τον ΠΑΟΚ είναι απειροελάχιστες, παρόλο που η αποθεραπεία του έχει μπει στην τελική ευθεία. 

theplayer.gr