5 Αυγούστου 2021

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο υφυπουργός … χτενίζεται

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο υφυπουργός … χτενίζεται«Είτε …μου διαφεύγει κάτι,  είτε δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό» φαίνεται ότι αναρωτιέται… ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας.
«Και αφού δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό , ας… συνεχίσουμε τη δουλειά μας», συμπεραίνει καθώς φαίνεται ο υφυπουργός.

Και ( μας;) δουλεύει …
Την πρώτη του μηνός, το γραφείο  του υφυπουργού  έστειλε επιστολή προς τους αρχισυντάκτες των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών ειδησεογραφικών εκπομπών των τηλεοπτικών σταθμών.
Και σημείωνε εκεί: «Παρατηρώντας προβλήματα που ενδεχομένως δημιουργούνται από την ανάλυση φωτογραφιών του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Οθωνα στα δελτία ειδήσεων και τις ειδησεογραφικές-ενημερωτικές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών, σας αποστέλλουμε φωτογραφίες του κ. υφυπουργού σε υψηλή ανάλυση. Παρακαλούμε να αντικατασταθούν οι παλαιότερες με τις νέες που σας αποστέλλουμε. Εάν, παρ’ όλα αυτά, η ανάλυση δεν σας ικανοποιεί και δεν σας εξυπηρετεί, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας».
Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο υφυπουργός … «χτενίζεται»!

Και συ ταλαίπωρε πολίτη , δέσμιε του Μνημονίου,  .. πλήρωνε έναν υφυπουργό και το επιτελείο του να ασχολούνται με την … ανάλυση των φωτογραφιών του.