10 Αυγούστου 2022

Προκαλούν οι τζιχαντιστές: Αποδείξτε ότι δεν προκαλέσαμε εμείς την πτώση

Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να εξηγήσουμε πώς συνετρίβη, δήλωσε μέλος του Ισλαμικού Κράτους που δεν κατονομάζεται σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της οργάνωσης στο Twitter. Κάπως έτσι οι τζιχαντιστές προκαλούν για μια ακόμη φορά, παίζοντας με τον πόνο και τη θλίψη των συγγενών των 224 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους το περασμένο Σάββατο στην Αίγυπτο.

Η αιγυπτιακή πτέρυγα της οργάνωσης, η Επαρχία του Σινά, ανακοίνωσε το Σάββατο σε λογαριασμούς στο Twitter ότι προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους Airbus A321-2000 της ρωσικής εταιρείας τσάρτερ Metrojet, χωρίς να διευκρινίσει τον τρόπο.

Το αεροσκάφος κατέπεσε στην έρημο του Σινά, προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, αφού διαλύθηκε στον αέρα, 23 λεπτά μετά την απογείωσή του από το αιγυπτιακό θέρετρο του Σαρμ ελ-Σέιχ. Εκτοτε, γίνονται προσπάθειες να διαπιστωθεί εάν η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα ή ήταν αποτέλεσμα έκρηξης βόμβας.

Πάρτε τα συντρίμμια και ερευνήστε τα, πάρτε τα μαύρα κουτιά σας και αναλύστε τα και πείτε μας ποια είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς σας. Αποδείξτε ότι δεν προκαλέσαμε εμείς την πτώση του και πώς έπεσε στην πραγματικότητα και εμείς θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε τη στιγμή που θα επιλέξουμε, καταλήγει ο εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr