26 Ιουνίου 2022

Η μεγάλη ανατροπή στο Μπρούσκο: Μένει έγκυος η…

Η μεγάλη ανατροπή στο Μπρούσκο που θα φέρει τα πάνω κάτω. 

Στα Χανιά ο Σήφης συνεχίζει τη σχέση του με την Όλγα. Μια σχέση για την οποία δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει η μικρή Στεφανία, η οποία του ξεκαθαρίζει ότι δεν τη θέλει την Όλγα και τη μόνη που θέλει για μάνα της είναι τη Μελίνα. Ο Σήφης προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και φυσικά να μην κακοκαρδίσει την κόρη του.

Το μέλλον όμως του επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις και περιπέτειες. Η Όλγα του ανακοινώνει κάτι που τον ρίχνει από τα σύννεφα. Σε μια από τις συνηθισμένες συναντήσεις τους στο οινοποιείο, του ανακοινώνει «Είμαι έγκυος Σήφη. Ο Σήφης τα χάνει και τα βάζει με τον εαυτό του γιατί δεν πρόσεχε, ενώ η Όλγα θιγμένη από τη στάση του, του λέει: «Εγώ σου λέω ότι είμαι έγκυος κι εσύ βρίζεις και λες ότι είσαι βλάκας; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να μου πεις;»

Ο Σήφης δεν ξέρε τι να πει και πώς να συμπεριφερθεί. Της ζητάει συγγνώμη και την κατανόηση της στο ότι τα έχει χάσει και βρίσκεται μάλλον σε πανικό. Ωστόσο, η Όλγα απογοητεύεται ακόμα πε-ρισσότερο όταν ο Σήφης της λέει: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό στην κόρη μου» Η Όλγα όμως είναι αποφασισμένη να το παλέψει και να κρατήσει αυτό το παιδί πόση θυσία. Τι θα γίνει όμως με τον Σήφη και πολύ περισσότερο ποια θα είναι η αντίδραση της μικρής Στεφανίας όταν το μάθει;ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr