4 Οκτωβρίου 2022

VIDEO: Οδηγός γλίτωσε απ’ το θάνατο στο παρά πέντε

Συχνά χρησιμοποιούμε τη φράση “είχε άγιο”, όμως είναι λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες ταιριάζει απόλυτα…

 Μία από αυτές αφορά έναν νεαρό οδηγό που, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, απέφυγε παρολίγον μοιραία σύγκρουση με νταλίκα, καθώς “είχε άγιο”… ή για τους πιο ρεαλιστές, πολύ – πολύ – καλά αντανακλαστικά!

Τις απίστευτες σκηνές, που εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο του Οντάριο, στον Καναδά, κατέγραψε με την κάμερά του οδηγός που κινείτο στο ίδιο ρεύμα, με τον οδηγό που απέφυγε τη σύγκρουση.

Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα, ο οδηγός της νταλίκας, που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα,  να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, να διασχίζει τις λωρίδες στο ρεύμα που κινείτο διαγώνια και να πέφτει με ταχύτητα πάνω στο διαχωριστικό, σπάζοντάς το και συνεχίζοντας για λίγο την ξέφρενη πορεία του στο “αντίθετο” – για εκείνον πλέον – ρεύμα κυκλοφορίας.

Ως εκ θαύματος, κανείς δεν τραυματίστηκε από το τροχαίο. Ο πιο “τυχερός” όμως όλων, ήταν ένας οδηγός αυτοκινήτου, που απέφυγε τη σύγκρουση με την νταλίκα, κυριολεκτικά “στο παρά πέντε”, στρίβοντας το τιμόνι του δεξιά… σαν να άλλαζε απλά λωρίδα.

Λίγο μετά, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος σημειωτέον είναι πολύ μικρός σε ηλικία, μίλησε στην κάμερα για την “εμπειρία” του.