29 Ιουνίου 2022

Στην Αθήνα φτάνουν σήμερα -αγριεμένοι- οι αγρότες της Κρήτης

Αντιπρόσωποι των αγροτών της Κρήτης ανεβαίνουν σήμερα Πέμπτη (29/10) στην Αθήνα, όπου θα έχουν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Στην Κρήτη εν τω μεταξύ, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο. 

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση για συμμετοχή στην κινητοποίηση οι αγροτικοί σύλλογοι επισημαίνουν ότι «το μήνυμά μας πρέπει να είναι ηχηρό και να φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες, γιατί από τους σημερινούς διαχειριστές δεν περιμένουμε πολλά. Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι με πρόχειρα νομοσχέδια δεν λύνονται τα χρόνια προβλήματα του αγροτικού κόσμου» και καλούν να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους κι άλλες επαγγελματικές τάξεις.

Επίσης, καλούν τους βουλευτές «να σκεφτούν πολύ, πριν βάλουν την υπογραφή τους» στο νομοσχέδιο που αφορά τη φορολογία και το ασφαλιστικό των αγροτών.

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα και αντιπροσωπεία αγροτών και κτηνοτρόφων από το μπλόκο της Κουλούρας, για να έχει συνάντηση με τον κ. Αλεξιάδη.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr