29 Ιουνίου 2022

Θλίψη για τον αδικοχαμένο φρουρό του Αλ. Τσίπρα

Συγκλονισμένος και ο πρωθυπουργός – Ποιος ήταν ο 28χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Θλίψη και βαρύ πένθος επικρατεί στην ελληνική αστυνομία για τον άδικο χαμό του Ανδρέα Ιωαννίδη.

Ο νεαρός φρουρός που τον τελευταίο χρόνο ήταν η σκιά του Αλέξη Τσίπρα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Καματερό.

Μοιραίο λάθος, ήταν ότι εκείνη την στιγμή ο Ανδρέας Ιωαννίδης δεν φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα ο θάνατος του να είναι ακαριαίος.

Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων, παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του αρχηγού της Αστυνομίας.

«Εργατικός και φιλόδοξος»

Ο Ανδρέας Ιωαννίδης μεγάλωσε στο Ζεφύρι και είχε μεγάλη αδυναμία στα δυο μικρότερα αδέρφια του, στα οποία ήθελε πάντοτε να δίνει το καλό παράδειγμα.

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς του τον μεγάλωσαν με οικονομικές δυσκολίες και στερήσεις, ο Ανδρέας είχε όνειρα και φιλοδοξίες τις οποίες και έκανε από πολύ νωρίς πραγματικότητα.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και της σχολής της Αστυνομίας Ρεθύμνου, από νωρίς ξεχώρισε για τις επαγγελματικές του ικανότητες στο

Σώμα και έτσι, μετά από τη θητεία του στη Δίωξη Ναρκωτικών, τοποθετήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ.

Πριν ένα χρόνο εντάχθηκε στην ομάδα της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού, ενώ βρισκόταν πολύ κοντά με την υπόλοιπη οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα.

Τον ελεύθερο χρόνο του, τον αφιέρωνε στην άλλη του μεγάλη αγάπη, την γυμναστική, καθώς ήταν μέλος και σε διάφορα αθλητικά σωματεία της περιοχής του (τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, είχε συμμετάσχει σε αγώνα body building που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ και κατέκτησε την έκτη θέση). Παράλληλα έπαιζε μπάσκετ στη Δ.Α.Σ του Ζεφυρίου ενώ ήταν μέλος και στο Γυμναστικό Σύλλογο Αγίων Αναργύρων.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr