5 Φεβρουαρίου 2023

Πρόταση μομφής: «Θέλουν να αφήσουν στο σκοτάδι τη συζήτηση» λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Για προσπάθεια της κυβέρνησης να αφήσει «στο σκοτάδι» τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Για προσπάθεια συσκότισης της συζήτησης επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν λόγο κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του προέδρου της Βουλής η συζήτηση την Τετάρτη και την Πέμπτη να παραταθεί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα: «Μετά από 6 μήνες συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει τώρα να αφήσει στο σκοτάδι και τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ορίζοντας τη συζήτηση της Τετάρτης και της Πέμπτης μέχρι τις 3 τα χαράματα και ολοκληρώνοντάς την άρον άρον το μεσημέρι της Παρασκευής για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικα χρονικά, επιχειρούν να μην ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες για την εκτροπή που ενορχήστρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Με αυτόν τον τρόπο όμως επιβεβαιώνουν ξανά την ενοχή τους και κάνουν τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν “είναι καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας” να μοιάζουν με το πιο σύντομο ανέκδοτο. Έντρομοι μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας, επιχειρούν την συσκότιση ακόμη και αυτή την ώρα. Ό,τι κι αν κάνουν το φως της αλήθειας νίκησε ήδη το σκοτάδι της συγκάλυψης».


Πηγή