5 Δεκεμβρίου 2022

Επίθεση χάκερ στην Όλγα Γεροβασίλη: «Έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά»

Γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση, που λαμβάνει χώρα εις βάρος της από χθες, Τετάρτη (23/11/2022) καταγγέλλει η Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση οι βουλευτικοί λογαριασμοί της και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά. Επίσης, υπό ηλεκτρονική επίθεση βρίσκονται και οι λογαριασμοί της στα social media.

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση-χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες. Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, η Όλγα Γεροβασίλη έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή