28 Νοεμβρίου 2022

Coca Cola 3E: Πιστή τήρηση των κανόνων του ανταγωνισμού

Την έντονη διαφωνία της σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επιβολή προστίμου 10,3 εκατ. ευρώ στην εταιρεία, εξέφρασε η Coca Cola 3E με ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Coca Cola 3E έχει ως εξής:

«Σεβόμαστε πλήρως τον θεσμικό ρόλο της Επιτροπής, ωστόσο διαφωνούμε απόλυτα με την απόφαση αυτή και θα την προσβάλουμε σθεναρά, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη. Η εμπορική πολιτική της εταιρείας μας είναι απόλυτα σύμφωνη με τους κανόνες του Δικαίου του Ανταγωνισμού. Η απόφαση της Επιτροπής στηρίχτηκε σε και γενικεύει μεμονωμένες επικοινωνίες και αποσπασματικές δηλώσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, που αντιστοιχούν σε απειροελάχιστο ποσοστό της αγοράς.

Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον η πιστή τήρηση των κανόνων του Δικαίου του Ανταγωνισμού, ο σεβασμός προς όλες τις εταιρείες της αγοράς, καθώς και προς πελάτες και καταναλωτές αποτελούν πάγια πολιτική μας, διέπουν τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε όλες τις εμπορικές μας δραστηριότητες και αποτελούν αντικείμενο συστηματικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι εργαζόμενοί μας σε τακτική βάση».


Πηγή