5 Δεκεμβρίου 2022

Άρτα: Θέμα χρόνου η σύλληψη του φερόμενου δράστη του εγκλήματος στο Αστροχώρι

Έγκλημα στην Άρτα: Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η σύλληψη του φερόμενου δράστη του εγκλήματος στο Αστροχώρι – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του σε ορεινή περιοχή

Ζήτημα χρόνου φαίνεται πως είναi η σύλληψη του δερόμενου δράστη της δολοφονίας που σημειώθηκε στο Αστροχώρι Άρτας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του δερόμενου δράστη στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πήγες, βοσκός της περιοχής φέρεται να συνάντησε τον φερόμενο δράστη στον οποίο ανέφερε πώς βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες από το το απόγευμα της Πέμπτης για να τον εντοπίσουν και θεωρούν πώς η σύλληψη ή η παράδοσή του είναι θέμα ωρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος δράστης με καταγωγή από το Μεσόπυργο Άρτας, στις 5:00 το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος δράστης είχε πάρει διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου. Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή.

Γνωστός στην περιοχή για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, καβγάδισε και στην συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Στόχος του φαίνεται πώς ήταν η πρώην σύζυγός του την οποία δεν κατάφερε να πετύχει. Τα πυρά βρήκαν τον πατέρα της 36χρονης ο οποίος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Ο άνδρας διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου δράστη.


Πηγή