8 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους με όπλα στα χέρια ο ράπερ που συνελήφθη με κατηγορία βιασμού 16χρονης

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν με όπλα και χωρίς μάσκες για το video clip του ραπερ που συνελήφθη.

Νέα στοιχεία σχετικά με το προφίλ του 27χρονου ραπερ που συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο ράπερ Πέτρος Δήμου, γνωστός και ως «Saint», είχε απασχολήσει τα μέσα και τον Ιανουάριο του 2021 όταν σε περίοδο αυστηρών περιορισμών κατά του κορονοϊού εκείνος γύριζε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθος κόσμου. Στα γυρίσματα συμμετείχαν κυρίως ανήλικοι και έφηβοι. Μεταξύ άλλων, στο γύρισμα πρωταγωνιστούσαν όπλα τα οποία μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινά.

Αυτός είναι ο ράπερ που συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης

Νωρίτερα σήμερα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του 27χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 27χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Πρόκειται για τον Δήμου Πέτρο του Χρήστου, γεννηθέντα το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή