6 Δεκεμβρίου 2022

Άμπερ Χερντ: Θα χάσει τη δίκη εναντίον του Τζόνι Ντεπ; Οίκτος για τη δικηγόρο της ηθοποιού

Η δίκη της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται όλο και πιο σκληρή καθώς είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς ποιος θα κερδίσει τη δίκη. Η απελπισία και η κούραση ωστόσο που δείχνει η δικηγόρος της ηθοποιού είναι ενδεικτική για κάποιους για το αποτέλεσμα.

To αποτέλεσμα της δίκης μπορεί να παραμένει γρίφος, οι θαυμαστές ωστόσο που παρακολουθούν στενά τη «μάχη» των δύο ηθοποιών εντόπισαν ένα σημάδι ότι ο Τζόνι Ντεπ θα κερδίσει. Κι αυτό γιατί όπως λένε πως η δικηγόρος της πρώην συζύγου του, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, φαίνεται απογοητευμένη και εξουθενωμένη στο δικαστήριο.

Σε ένα απόσπασμα από τη δίκη που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μπρέντεχοφτ ακούγεται να λέει «προσπαθώ, προσπαθώ» καθώς εξέταζε την Χέρντ ενώ η «σταρ» δικηγόρος του Ντεπ, Καμίλ Βάσκες συνέχιζε να προβάλλει αντιρρήσεις για τις περισσότερες ερωτήσεις της.

Αντιδρώντας στην έντονη εξέταση, οι θαυμαστές σχολίασαν την ενότητα ότι το αστέρι των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα κερδίσει τη δίκη με αυτό το ρυθμό. «Το «προσπαθώ, προσπαθώ» από τη δικηγόρο της Άμπερ Χερντ «είναι σαν να λέει στον εαυτό της ότι αυτή η υπόθεση δεν πάει πουθενά και ειλικρινά προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες μια υπόθεση όπου δεν υπάρχει καμία», έγραψε ένας θαυμαστής.

«Το βλέμμα της αγωνίας και της απελπισίας για τη Χερντ είναι αναζωογονητικό. Κάθε φορά που γίνεται ένσταση, αισθάνεται ότι ο κόσμος της συρρικνώνεται και η υπόθεση του Τζόνι Ντεπ γίνεται πιο έγκυρη όσο περνούν τα λεπτά στα μάτια του κοινού», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

Η δίκη μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ, όπου διακυβεύεται μια πιθανή αποζημίωση 100.000.000 δολαρίων που ζήτησε η ηθοποιός με το επιχείρημα ότι ο πρώην σύζυγός της της προκάλεσε ψυχολογική και σωματική βλάβη, έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Η ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η απόφαση των ενόρκων θα την ωφελήσει, καθώς υπάρχουν εκδοχές που δείχνουν διαφορές μεταξύ της ίδιας και της νομικής της ομάδας. Υπάρχουν βέβαια αρκετά σημάδια υποστήριξης και συμπάθειας στα κοινωνικά δίκτυα προς το έργο που επιτελεί η δικηγόρος της.

Και είναι ότι η στρατηγική που επέλεξε η έμπειρη νομικός ειναι να παρουσιάσει τον Τζόνι Ντεπ ως έναν καταχρηστικό χαρακτήρα μπροστά σε μια αδύναμη γυναίκα που προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα πράγματα μέχρι που δεν είχε άλλη επιλογή από το να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η γυναίκα που εκπροσωπεί, ωστόσο, φαίνεται να μην πείθεται από αυτή την απεικόνιση και δείχνει σημάδια φόβου για πιθανή οπισθοδρόμηση στο δικαστήριο.

Πηγή