29 Μαΐου 2022

Αττική Οδός – Αποκάλυψη: Χωρίς καύσιμα ήταν τα εκχιονιστικά εν μέσω της ισχυρής κακοκαιρίας

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους χειρισμούς που οδήγησαν στον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό, εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»

Η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό, ήταν το αντικείμενο συνάντησης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με εκπροσώπους της Αττικής Οδού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η Αττική Οδός στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε, επανέλαβε τη δέσμευσή της για την καταβολή του ποσού, ενώ συμφώνησε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσει στο υπουργείο τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) η Αττική Οδός εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στις κατηγορίες που της αποδίδονται και αποποιείται κάθε ευθύνη για το χάος. Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση

Χωρίς καύσιμα τα εκχιονιστικά

Εντύπωση προκαλεί ότι ήταν χωρίς καύσιμα τα εκχιονιστικά της Αττικής Οδού εν μέσω κακοκαιρίας, σύμφωνα με το MEGA, ενώ καθοριστικό ζήτημα για την ταλαιπωρία των πολιτών είναι όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες ώρες του εγκλωβισμού των οχημάτων, όταν οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας ζήτησαν να κινητοποιηθούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Αττικής Οδού.

Τότε οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν πως τα τρία εκχιονιστικά της Αττικής Οδού δεν είχαν καύσιμα και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να μεταφερθούν καύσιμα προκειμένου να λειτουργήσουν, τα οποία δόθηκαν, αλλά διαπίστωσαν πως πλέον ήταν πολύ αργά και τα εκχιονιστικά δεν μπορούσαν να μετακινηθούν από τη θέση τους.

Η Πολιτική Προστασία έφερε τελικά άλλα τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα με σημαντική καθυστέρηση από τον σταθμό της Μαλακάσας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή