29 Μαΐου 2022

Βασίλης Λεβέντης: Κόντεψε να πεθάνει δύο φορές – Η συγκλονιστική αποκάλυψη του γιου του

Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη περιέγραψε τη μάχη που έδωσε ο πατέρας του για 75 ημέρες με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο

Για την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Λεβέντη με τον κορονοϊό αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πήγε να «φύγει» δύο φορές μίλησε ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο του πατέρα του από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως είπε ο Μάριος Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Λεβέντης «κινδύνευσε πάρα πολύ» στις 75 ημέρες που έμεινε στο νοσοκομείο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ενώ ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ έπαθε έμφραγμα και περίπου τρεις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που επιβάρυναν πολύ την κατάστασή του με τον ίδιο να λέει στους δικούς του ανθρώπους ότι δυο φορές πήγε «να φύγει» αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η μάχη, ωστόσο, για τον Βασίλη Λεβέντη δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον Μάριο Γεωργιάδη να λέει ότι είναι άγνωστο το πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την αποκατάστασή του. «Έχει θέληση, πρέπει να ακολουθήσει και το σώμα», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή ο Βασίλης Λεβέντης στέκεται πάρα πολύ δύσκολα στα πόδια του υποβασταζόμενος και κάνει δειλά –δειλά κάποια βήματα.

«Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα (…) και τι μπορεί να ακούσω», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης ευχαριστώντας ξανά τους εντατικολόγους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λέγοντας πως χωρίς αυτούς, ο πατέρας του δεν θα ήταν σπίτι.

«Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε όλη αυτή την ταλαιπωρία», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι η μητέρα του που τον φρόντιζε για 10 ημέρες ενώ νοσούσε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δεν κόλλησε. Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη είπε, τέλος, ότι ο πατέρας του δεν είχε εμβολιαστεί επειδή είχε φοβίες λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του, κάτι που «αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή