25 Σεπτεμβρίου 2022

Ιταλία: Πελάτης υπνώτισε επιχειρηματία και μετά τη βίασε

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία η υπόθεση με τον βιασμό μιας 45χρονης από πελάτη που τη βίασε αφού την υπνώτισε

Θύμα βιασμού από έναν 45χρονο πελάτη του καταστήματός της ο οποίος τη βίασε αφού την υπνώτισε έπεσε μια επιχειρηματίας στην Ιταλία στα τέλη Νοεμβρίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Νοεμβρίου σε κατάστημα με παπούτσια σε περιοχή νότια της Πάδοβα όταν ο 45χρονος Αντίλ Μοχάμεντ, όπως είναι το όνομα του δράστη, μπήκε στην επιχείρηση υποδυόμενος τον πωλητή μαντιλιών.

Όπως προέκυψε από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ο 45χρονος πλησίασε την επιχειρηματία και στη συνέχεια άναψε ένα νήμα οι καπνοί από το οποίο προκάλεσαν την λιποθυμία της ανυποψίαστης γυναίκας με τον Μοχάμεντ να κουνάει παράλληλα τα χέρια του για να την υπνωτίσει πριν τελικά να την φιλήσει και να την βιάσει.

Ο 45χρονος έμεινε, μάλιστα, μια ώρα μέσα στο κατάστημα και αποχώρησε μόνο όταν εμφανίστηκε ένας άλλος πελάτης.

Με τα στοιχεία από το βίντεο και την καταγγελία της γυναίκας που υποβλήθηκε δύο ημέρες αργότερα στις 2 Δεκεμβρίου και αφού η επιχειρηματίας είδε το υλικό το οποίο τη βοήθησε να καταλάβει τι είχε συμβεί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο βιαστή για τον οποίο η έρευνα έδειξε ότι είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να κάνει κάτι παρόμοιο χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή