13 Αυγούστου 2022

Απάντηση Ανδρουλάκη σε Παπανδρέου: Είμαι «άκαπνος» σε θέσεις εξουσίας – Είναι τιμή αυτό για εμένα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στις αιχμές του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δεν άφησε αναπάντητο τον χαρακτηρισμό «άκαπνος» που του απέδωσε ο ανθυποψήφιος του και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Action24,απάντησε με χιούμορ «Είμαι άκαπνος πολλά χρόνια. Έχω κόψει το τσιγάρο» και εν συνεχεία ήταν κατηγορηματικός «Δεν είμαι 40 χρόνια βουλευτής, 20 χρόνια υπουργός, είμαι “άκαπνος” σε θέσεις εξουσίας. Είναι τιμή αυτό για μένα».

Παράλληλα, απάντησε και στην κριτική που του ασκεί ο κ. Παπανδρέου πως «δεν είναι γνωστές οι θέσεις του», λέγοντας «Αν δεν γνωρίζουν τις θέσεις μου τότε πάει να πει ότι είμαι μάγος».

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι«Οι θέσεις μου είναι γνωστές», καλώντας μάλιστα όποιον θέλει να τον ρωτήσει για οποιοδήποτε θέμα. Επιπλέον, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο και την αναφορά του Γιώργου Παπανδρέου ότι ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνουν πάρτι στη Βουλή, τονίζοντας ότι «ο Μητσοτάκης κάνει πάρτι γιατί έχει απέναντι του τον Τσίπρα. Το πάρτι όμως τελειώνει την Κυριακή. Θα γίνουμε πρωταγωνιστές».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε «Δεν διεκδικώ ένα μικρό κόμμα του κέντρου, το κόμμα μας είναι ένα μεγάλο κεντροαριστερό με στρατηγικό σχέδιο. Φιλοδοξώ σε μια μεγάλη παράταξη δημοκρατική, με πρόγραμμα προοδευτικό, ρεαλιστικό, συνεπές, χωρίς λαϊκισμούς και δημαγωγία».

Ερωτηθείς για τα όσα λέγονται για τον ίδιο, με ορισμένους να τον αποκαλούν «νέο Τσίπρα», ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε δαχτυλίδι για την ηγεσία της παράταξης ενώ ο κ. Ανδρουλάκης αγωνίζεται καθημερινά «πόρτα-πόρτα» σε κάθε γωνία της χώρας. «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, κερδήθηκαν με αγώνα πολιτικό, χωρίς πελατειακές συμπεριφορές, δημαγωγία και λαϊκισμό. Έχουμε διαφορετική πολιτική συμπεριφορά και ιδεολογική πυξίδα, ανήκω στην Ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία», ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή