27 Νοεμβρίου 2021

Πιράνχας κατασπάραξαν άνδρα – Έπεσε στη λίμνη για να γλυτώσει από μέλλισες!

Βραζιλία: Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ο οποίος στην προσπάθειά του να σωθεί από μέλισσες, έπεσε σε μια λίμνη γεμάτη… πιράνχας!

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη στη Βραζιλία όπου ένας 30χρονος άνδρας έγινε βορά σε πιράνχας, πέφτοντας σε μια λίμνη γεμάτη με τα σαρκοβόρα ψάρια, στην προσπάθειά του να γλυτώσει από μέλισσες που τον κυνηγούσαν!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Brasilândia de Minas, όπου τρεις φίλοι έκαναν τη βόλτα τους, όταν δέχτηκαν επίθεση από μέλισσες. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν βούτηξαν μέσα σε κοντινή λίμνη, ωστόσο δεν γνώριζαν πως ήταν γεμάτη με… πιράνχας!

Οι δυο εκ των τριών κατάφεραν να κολυμπήσουν στην ακτή, ωστόσο ο τρίτος δεν ήταν τόσο τυχερός. Η σορός του βρέθηκε 9 ώρες αργότερα, κατασπαραγμένη από τα πιράνχας…

Σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανότατα τα ψάρια, τη στιγμή που ο 30χρονος έπεσε στη λίμνη, έτρωγαν και έτσι επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα.

Όπως αναφέρει το NewsBeezer, η σορός ήταν σχεδόν αγνώριστη, καθώς τα πιράνχας είχαν φάει όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του 30χρονου.

Πηγή