9 Δεκεμβρίου 2021

Οικονόμου στο Newsbomb: Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει στην Μέρκελ την αληθινή εικόνα για την Τουρκία

Για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα την Παρασκευή και τι περιμένει η ελληνική πλευρά απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου μετά από ερώτηση του Newsbomb.gr κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Ως μια επίσκεψη που θα γίνει «σε κλίμα αποχαιρετισμού της Γερμανίδας Καγκελαρίου από την πολιτική ζωή της Ευρώπης» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ την Παρασκευή στην Ελλάδα μετά από ερώτηση του Newsbomb.gr κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η κυρία Μέρκελ θα συναντήσει μια πολύ διαφορετική Ελλάδα από ό,τι είχε γνωρίσει το παρελθόν. Με τον πρωθυπουργό θα συζητήσουν τις στιγμές της τελευταίας περιόδου στις οποίες πρωταγωνίστησε» συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα όσον αφορά την τουρκική προκλητικότητα και απέναντι στη Γερμανία παρουσιάζει την αληθινή εικόνα όπως έκανε ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής».

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Να εμβολιαστούν όσοι δεν το έχουν κάνει, δεν αλλάζουν τα μέτρα

Ο Γιάννης Οικονόμου απηύθυνε επίσης έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν απαντώντας σε δεύτερη ερώτηση του Newsbomb.gr κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν στη φαρέτρα παρεμβάσεις ειδικού χαρακτήρα όπως self test ακόμα και για εμβολιασμένους εργαζόμενους απάντησε ότι «ισχύει το πλαίσιο μέτρων που έχουμε ανακοινώσει». «Θέλω να κάνω μια έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί είναι να κάνουν το εμβόλιο. Η εικόνα που έχουμε επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευθούμε από τη νόσο και να νοσήσουμε βαριά. Όπου έχουμε πολλά βαριά περιστατικά και νοσηλείες στη ΜΕΘ αυτά είναι ευθυγραμμισμένα με τις περιοχές χαμηλού εμβολιασμού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή