10 Αυγούστου 2022

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αναστέλλουν το delivery efood και Wolt

Τι αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους η efood και η Wolt λόγω της κακοκαιρίας.

Οι εταιρείες Wolt και efood αναστέλλουν τις υπηρεσίες διανομής τροφίμων λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Η ανακοίνωση της Wolt

Η Wolt ανακοίνωσε ότι «αναστέλλει την παραγγελειοληψία και τις παραδόσεις της κατά τόπους και για χρονικά διαστήματα που επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την προστασία των συνεργατών διανομέων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το μέτρο εφαρμόζεται σταδιακά σε περιοχές που εντοπίζονται έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους ή όχι».

Η εταιρεία «παρακαλεί για την κατανόηση των χρηστών για τυχόν καθυστερήσεις. Για τη Wolt, η υγεία και η ασφάλεια των συνεργατών διανομέων είναι υψίστης σημασίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Πέμπτης τον γύρο του διαδικτύου έκανε εικόνα του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμου, στην οποία απεικονίζεται διανομέας της Wolt να βρίσκεται σχεδόν βυθισμένος μέσα στα ορμητικά νερά της βροχής.

H ανακοίνωση της efood

Με ειδοποίηση τόσο στους διανομείς όσο και τους καταναλωτές, η efood ενημερώνει ότι «λόγω κακοκαιρίας η υπηρεσία delivered by efood είναι κλειστή και οι διανομείς μας θα παραμείνουν εκτός δρόμου μέχρι νεοτέρας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή