27 Νοεμβρίου 2021

Missing Alert – Συναγερμός στη Λάρισα: Εξαφανίστηκε 49χρονος

Συναγερμός για τον εντοπισμό 49χρονου, που εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλαύκη Λάρισας. Τα ίχνη του χάθηκαν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου. Η ζωή του ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο.

  

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του 49χρονου Ιωάννη Καραΐσκου, από την περιοχή Γλαύκη Λάρισας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 49χρονος εξαφανίστηκε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Καραϊσκος Ιωάννης έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και γαλάζια μπλούζα. Έφυγε με το όχημα του, μάρκας Citroen Xara, βυσσινί χρώματος, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΥΖΚ6327.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή