5 Δεκεμβρίου 2022

Έγκλημα στην Κρήτη: Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο – Ο σπαραγμός των παιδιών του 39χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση του δολοφόνου του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά.

Και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 39χρονου κτηνοτρόφου N.Μ., στο Πετροκεφάλι Μεσαράς, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά πάνω στο τραπέζι σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας, συγκλονίζει ο σπαραγμός των δύο παιδιών του θύματος.

Και τα δύο κοριτσάκια είχαν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους. Ιδιαίτερα για τη μεγαλύτερη, το πλήγμα είναι ακόμα πιο ισχυρό.

Μάταια συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο και δύναμη. «Δεν μπορώ, έχασα το άλλο μου μισό, το στήριγμα μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…» έλεγε με λυγμούς. «Αχ πατέρα, πατερούλη μου, πού είσαι;».

Ως προς την πορεία των ερευνών, οι Αρχές φέρεται να έχουν κάποιες υποψίες και, επειδή όλοι γνωρίζουν ότι οι πρώτες ώρες είναι οι κρίσιμες, παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους να αξιοποιήσουν αυτό το πλεονέκτημα του χρόνου.

Αν δεν δουν «φως» μέσα στο πρώτο 24ωρο, η εξιχνίαση της υπόθεσης θα «τραβήξει» χρονικά.

Οι οποίες μαρτυρίες και καταθέσεις «ξεσκονίζονται» σε συνάρτηση με το χρόνο, το χώρο και τις συγκυρίες, τυχαίες ή «σκόπιμες». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εξετάζονται και σενάρια που δεν παραπέμπουν στο προφανές και στο παρελθόν του θύματος αλλά ενδέχεται να σχετίζονται με άλλες καταστάσεις.

Όπως έχει γράψει το Cretalive, ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο 39χρονος δείχνει ότι ο δράστης το είχε δουλέψει στο μυαλό του. Ήξερε τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος, ήξερε ότι τα βράδια καθόταν στην βεράντα του σπιτιού του και του έστησε καρτέρι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον εκτέλεσε λίγα λεπτά αφ’ ότου είχε αποχωρήσει η σύζυγος του 39χρονου από το σπίτι.

Πηγή: Cretalive.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.