17 Σεπτεμβρίου 2021

Στους δρόμους οι αντιεμβολιαστές: Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα – Ένταση στο Σύνταγμα

Άτομα που αντιτίθενται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς διαδήλωσαν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών εξέφρασαν πολίτες το Σάββατο, διαδηλώνοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας,

Στην Αθήνα η συγκέντρωση άρχισε το απόγευμα από την πλατεία Ομόνοιας και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπερέβαιναν τις 2.000. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν στην περιοχή, και σημειώθηκαν εντάσεις.

αντιεμβολιαστές

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην περιοχή του κέντρου της πόλης κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, με σκοπό τη διεξαγωγή πορείας σε κεντρικούς δρόμους.

Στην Πάτρα είχε υπάρξει κάλεσμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, κάνοντας λόγο για «διαδήλωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας».

Συγκέντρωση έλαβε χώρα το απόγευμα και στην παραλία του Βόλου. Πρόκειται για τη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τις τελευταίες 10 ημέρες. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης- αν και, σύμφωνα με το e-thessalia, η συμμετοχή ήταν μικρότερη από την προηγούμενη φορά.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στο Μανδράκι της Ρόδου.

Με επιπλέον πληροφορίες από thestival.gr, e-thessalia, thebest.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή