23 Ιανουαρίου 2022

6 Gadgets με Hi-Tech χαρακτηριστικά και τεχνολογία AI

Ο κόσμος της επιστήμης και της τεχνολογίας κινείται πιο γρήγορα από ποτέ. Το NetBet στοιχημα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες εκδόσεις προϊόντων για να σας παρουσιάσει αυτήν τη λίστα με τα 6 πιο συναρπαστικά Gadgets.

Ασύρματα ακουστικά Grado GT220

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ενός μεγάλου, ευρύχωρου ήχου από κάτι πολύ μικρό. Τις περισσότερες φορές, τα ακουστικά δεν μπορούν να πετύχουν αυτό το τέχνασμα, οπότε καταλήγετε με ήχο που δεν έχει μπάσο και ένταση ή είναι μακρινός.

Τα ασύρματα ακουστικά GT220 από την επιχείρηση Grado με έδρα το Μπρούκλιν αποφεύγουν όλες αυτές τις παγίδες για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μουσική σας. Τα ακουστικά χειρίζονται τα μεγάλα ηλεκτρονικά κτυπήματα μπάσου των Run the Jewels, καθώς και τα ευαίσθητα, εκπληκτικά φωνητικά του Nick Hakim.

Οδοντόβουρτσα Oral B IO

Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι γεμάτη με σχεδόν αβάσιμη ποσότητα τεχνολογίας. Οι αισθητήρες στο εσωτερικό παρακολουθούν την κίνηση της βούρτσας καθώς καθαρίζετε τα δόντια σας και χαρτογραφείτε περιοχές που έχετε χάσει.

Υπάρχουν ξεχωριστές λειτουργίες ανάλογα με τη διάθεσή σας, όπως ο έντονος καθαρισμός ή κάτι πιο ήπιο για εκείνους με ευαίσθητα ούλα. Ένας νέος αισθητήρας πίεσης στο εσωτερικό θα σας προειδοποιήσει επίσης αν η τεχνική του βουρτσίσματος σας είναι καλή.

Apple AirPods Pro

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα AirPods παίζουν καλύτερα με το υλικό της Apple με μια εγκατάσταση που είναι οδυνηρά ανώδυνη χάρη στη νέα τεχνολογία chip. Βγάλτε τα από τη θήκη τους και αν η συσκευή σας βρίσκεται κοντά, θα τα συνδέσει, δίνοντάς σας μια γρήγορη ματιά στην κατάσταση της μπαταρίας των ακουστικών.

Κουδούνι βίντεο Arlo

Το κουδούνι βίντεο Arlo προσφέρει μια καλή ισορροπία μεταξύ premium χαρακτηριστικών, τιμής και χρηστικότητας. Γι’ αυτό, αν θέλετε ένα υψηλής ποιότητας έξυπνο κουδούνι που λειτουργεί αξιόπιστα χωρίς να είναι ενοχλητικό, αποτελεί την κορυφαία επιλογή για κουδούνια βίντεο.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του – καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ ανθρώπων, ζώων, οχημάτων και πακέτων και σας στέλνει μόνο τις ειδοποιήσεις που θέλετε. Έτσι, δεν θα λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που μια πλαστική σακούλα από το δρόμο παρουσιάζεται στην πόρτα σας λόγω του αέρα.

Ακουστικά NuraLoop

Τι θα γινόταν αν τα ακουστικά σας μπορούσαν να σας κάνουν ένα τεστ ακοής και να συντονίσουν τον ισοσταθμιστή σας ώστε να αντικατοπτρίζει τις συχνότητες στις οποίες είστε ευαίσθητοι; Αυτή είναι η ιδέα πίσω από το Nuraphone, το οποίο δοκιμάσαμε για πρώτη φορά μερικά χρόνια πριν σε μορφή ακουστικών.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, τα πρωτότυπα Nuraphones πυροδοτούν μια σειρά συχνοτήτων και έπειτα μετρούν την απόκριση του αυτιού σας σε καθένα από αυτά, δημιουργώντας ένα προφίλ ήχου που εξισώνει τέλεια την έξοδο με την ακοή σας. Η εταιρεία έχει πλέον συρρικνώσει την έξυπνη τεχνολογία τους και τη διαμόρφωσε σε ένα σύνολο ακουστικών Bluetooth που ονομάζεται NuraLoop.

Οθόνη παιχνιδιών Samsung Odyssey G9

Εάν είστε το είδος του ατόμου που πρόκειται να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε έναν υπολογιστή με παιχνίδια με υψηλές προδιαγραφές, ίσως να θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε μια οθόνη για να τα χρησιμοποιήσετε. Η Samsung Odyssey G9 είναι μια κατάλληλη οθόνη παιχνιδιών, αλλά μια γρήγορη ματιά στις προδιαγραφές υποδηλώνει ότι αξίζει κάθε δεκάρα