6 Φεβρουαρίου 2023

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα περιμένει την 3η επέμβαση και το θαύμα για το αριστερό της μάτι

Πάντα σε κατάσταση σοκ και σε κακή ψυχολογική κατάσταση όπως είναι αναμενόμενο μετά την φρικιαστική επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο περιμένοντας την 3η χειρουργική επέμβαση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί αλλά και ένα θαύμα.

Το θαύμα αφορά την διάσωση του αριστερού ματιού που έχει υποστεί έγκαυμα αλλά οι γιατροί ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να διασώσουν μέρος της όρασης.

Οι αστυνομικές έρευνες σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την δράστιδα του φρικιαστικού εγκλήματος με την αστυνομία και το εγκληματολογικό να έχουν στα χέρια τους ένα επεξεργασμένο βίντεο που δείχνει πιο καθαρά την δράστη, η Ιωάννα εξακολουθεί να περνά τον δικό της Γολγοθά στο Θριάσιο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Σκάι η μητέρα της Ιωάννας είπε ότι η κόρη της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά η οικογένεια και οι ειδικοί του νοσοκομείου κάνουν ότι μπορούν για να εμψυχώσουν την 34χρονη εγκαυματία η οποία έχει μπροστά της ένα πάρα πολύ μακρύ δρόμο να διανύσει για να μπορέσει να επανέλθει σε μία φυσιολογική ζωή ξέροντας όμως ότι δεν θα γίνει ποτέ ίδια όπως πριν.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Μάρτυρας για τη δράστιδα: «Έβγαλε το μαύρο μπουφάν και…»

 

Το επώδυνο μέλλον που την περιμένει

Με αφορμή αυτό το φρικιαστικό έγκλημα βγαίνουν ιστορίες από όλο τον κόσμο, ανάλογες ιστορίες συνήθως γυναικών που έχουνε δεχτεί επίθεση είτε από άλλη γυναίκα είτε από άνδρα, μία επίθεση εκδικητική που θέλει να της στιγματίσει και να της καταστρέψει και σε όλα αυτά τα περιστατικά τα θύματα έχουν υποβληθεί σε περισσότερες από 40 η 50 επεμβάσεις.

Αυτό δυστυχώς δείχνει και σε μία τάξη μεγέθους τι περιμένει την ατυχή Ιωάννα.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι – Αποκαλυπτική μαρτυρία: Σταμάτησα μαυροφορεμένη γυναίκα με ψυχρό βλέμμα

Πηγή:
Ereportaz.gr