9 Δεκεμβρίου 2021

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Σε βαθιά κρίση…

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, οι κκ Χριστόφορος Σεβαστίδης και Παντελής Μποροδήμος σε ανακοίνωση που υπογράφουν και τιτλοφορείται “Σε βαθιά κρίση η Ένωση..” αναφέρονται στην τελευταία σημερινή αποτυχημένη απόπειρα για την εξομάλυνση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην Ένωση.

Η όλη προσπάθεια έγινε προκειμένου να αποφασιστεί από το Δ.Σ. της Ένωσης η διεξαγωγή των εκλογών. Ο Πρόεδρος της Ένωσης αφού ενημέρωσε τα μέλη για το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας όπου του 92% των ψηφισάντων ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών ως τις 15/7 στη συνέχεια πρότεινε να ληφθεί έστω και την τελευταία στιγμή μια συναινετική απόφαση για την προκήρυξη των Αρχαιρεσιών είτε εντός του Ιουλίου είτε σε οιαδήποτε τυχόν άλλη ημερομηνία που θα προτείνει οιοδήποτε μέλος.

Όπως ενημερώσει με την ανακοίνωση τους ο Πρόεδρος και το ΓΓ της ΕΔΕ “Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή για σύσκεψη τα μέλη κ.κ.Σαλάτας, Λυμπεροπούλος, Στενιώτη, Κώνστα, Βεργώνης, Βουλγαρίδης, Φούκας και Κομπολίτης, επέστρεψαν και δήλωσαν ότι αρνούνται την πρόταση για συναινετική προκήρυξη εκλογών και επιμένουν στην απόφασή τους για προσφυγή σε ορισμό προσωρινής διοίκησης”.

“Τους αφήνουμε πια στην κρίση των συναδέλφων..” καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση γράφει:

Δικαστών

Σχετικά άρθρα:
Η Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων ζητά βοήθεια από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς της χώρας
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων συναντήθηκε με αρχηγούς πολιτικών κομμάτων

 

Πηγή:
Ereportaz.gr