9 Δεκεμβρίου 2021

Μπαίνει το Jason Αντιγόνη στο GNTM;

«Ψήνουν» το Jason Αντιγόνη, κατά κόσμον Ιάσονα Δούση, να πάρει μέρος στο νέο «Greece’s Next Top Model», όπου για πρώτη φορά θα διαγωνιστούν τόσο άντρες όσο και γυναίκες μοντέλα!

Ο ακτιβιστής ανθρωπίνων και ζωικών δικαιωμάτων Ιάσων Δούσης, ο οποίος απασχόλησε έντονα τη δημοσιότητα με την απόφασή του να διεκδικήσει νομικά και να κερδίσει το δικαίωμα να μην προσδιορίζεται με κανένα από τα δύο φύλα, έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν extreme εμφανίσεις που τράβηξαν τα φλας και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ποιος τον ξεχνά να ποζάρει με γυναικεία ρούχα μπροστά στον Εύζωνα, στην πλατεία Συντάγματος; Ποιος δεν θυμάται επίσης την εμφάνιση με ροζ φουστάνι στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων; Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως σκέφτηκαν κάποιοι, προτείνοντάς του να συμμετάσχει στο «GNTM: Boys & Girls», το οποίο έχει το Star στα σκαριά.

«H αλήθεια είναι ότι δέχομαι πανταχόθεν πιέσεις και προτροπές για να μπω στο “GNTM” και γενικά να γίνω μοντέλο εδώ και χρόνια. Τιμητικό να σου το λένε, παρότι πλησιάζεις τα 35» λέει στην «Espresso» το Jason Αντιγόνη. «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου το μόντελινγκ. Έχω, όμως, μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ σε κανέναν και σε τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να παρουσιάζω δική μου τηλεοπτική εκπομπή, παρά να διαγωνίζομαι» διευκρινίζει.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας και κριτή στο «GNTM» Άγγελου Μπράτη ότι στον φετινό κύκλο του reality ενδέχεται να δούμε τους άντρες μοντέλα να φωτογραφίζονται ακόμη και σε γυναικεία concepts, όπως συμβαίνει κατά κόρον στα αντίστοιχα τηλεοπτικά shows στο εξωτερικό, ο Ιάσων εκφράζει την πεποίθησή του πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, πολλά αγόρια στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να… απελευθερωθούν!

«Το φόρεμα ή το make up δεν σε κάνει γυναίκα. Άλλωστε, χρόνια πριν θυμόμαστε εξώφυλλο του Μπραντ Πιτ με φόρεμα και τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά με φούστα. Το ελληνικό κοινό εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και εγκολπώνεται τις διεθνείς τάσεις, εξελίξεις και ελευθερίες. Το να βλέπεις άτομα να εκφράζονται ελεύθερα στην τηλεόραση μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, πολλώ δε μάλλον όταν είσαι παιδί ή έφηβος και διαμορφώνεις την προσωπικότητά σου, η οποία ιδανικό νομίζω είναι να ασπάζεται και να υπεραμύνεται της ελευθερίας με την οποία οι άνθρωποι πρέπει να ζουν και προφανώς να ντύνονται» δηλώνει.

Πηγή:
Ereportaz.gr