7 Αυγούστου 2020

Νίκος Σειραγάκης: Την επόμενη Πέμπτη κρίνεται η τύχη του παιδεραστή

Αναβολή ζήτησε και πήρε για την ερχόμενη Πέμπτη, ο παιδεραστής του Ρεθύμνου που οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Γρεβενών μετά τη σύλληψή του, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Γρεβενών για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί.

Ο Νίκος Σειραγάκης είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων. Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη.


Σχετικά άρθρα: 

Αποφυλακίστηκε ο παιδεραστής του Ρεθύμνου Ν. Σειραγάκης λόγω καλής διαγωγής

Υπόθεση Σειραγάκη: Να επιστρέψει στη φυλακή ζητά η εισαγγελέας

Σειραγάκης: Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο παιδεραστής


Ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών, αφού εξέτισε μόλις, οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Όπως αναφέρει το greveniotis.gr, σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος του, Κυριακή Πακιρτζίδου, ο πελάτης της δεν παραβίασε κανέναν όρο και αυτό θα αποδειχθεί με στοιχεία τα οποία θα κατατεθούν την Πέμπτη στα Γρεβενά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: greveniotis.gr

Πηγή:
Ereportaz.gr