8 Δεκεμβρίου 2021

Φώτης Ντούλος: Τι αποκαλύπτει η αδελφή του για την ζωή του και τι είχε συμβεί στις ΗΠΑ

Το eREPORTAZ είχε ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση του Φώτη Ντούλου γιατί οι πληροφορίες που είχαμε από τις 2 Φεβρουαρίου σόκαραν. Όπως είχαμε γράψει τότε, “Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε, αναφέρθηκαν για τον Ντούλο όχι απλά με τα καλύτερα λόγια αλλά κάτι παραπάνω.  Μίλησαν για ένα κύριο, ευχάριστο άνθρωπο, καλοσυνάτο, από μεγάλη και πολύ γνωστή οικογένεια της Κωνσταντινούπολης που έκανε ένα μεγάλο λάθος στη ζωή του όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων. Και ποιο ήταν αυτό; Να παντρευτεί την Jennifer Farber, κόρη γνωστού τραπεζίτη της Νέας Υόρκης”…

Η συνέντευξη της Ρένας Ντούλου

Η Ρένα Ντούλου, αδελφή του Φώτη Ντούλου, μίλησε σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο αδελφός της, όπως όμως και για τις σκέψεις διεκδίκησης της κηδεμονίας των παιδιών του.

Η Ρένα Ντούλου μίλησε στην ιστοσελίδα anamniseis.net για όσα συνέβαιναν στη ζωή του επιχειρηματία, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την απαγωγή και τη δολοφονία της συζύγου του και στο τέλος εκείνος μην αντέχοντας το βάρος των κατηγοριών, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο γκαράζ του σπιτιού του για να φύγει από τη ζωήσε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στις 31 Ιανουαρίου.


Σχετικά άρθρα:

Φώτης Ντούλος: Η μοιραία σύζυγος και ο αγώνας για δικαίωση

Φώτης Ντούλος: Δριμύ κατηγορώ των συγγενών του προς όλους στις ΗΠΑ


Για τα αιματοβαμμένα ρούχα της Τζένιφερ

Αναφερόμενη στα αιματοβαμμένα ρούχα της συζύγου του Ντούλου, Τζένιφερ τα οποία και βρέθηκαν πεταμένα μέσα σε σακούλες, είπε:

“Την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε η Τζένιφερ το απόγευμα, ο Φώτης βρήκε σε μία γωνία στον κήπο του κάποια άγνωστα αντικείμενα λερωμένα. Ούτε που του πέρασε από το μυαλό πως είχαν σχέση με την Τζένιφερ. Πιστεύοντας πως έχουν σχέση με τα τελευταία περιστατικά στην περιοχή (κλοπές, βανδαλισμοί), χωρίς να πει τίποτα στην Μισέλ για να μην την τρομάξει περισσότερο, τα έβαλε σε μία σακούλα και την πέταξε μακριά από το σπίτι του γιατί δεν την ήθελε στα σκουπίδια του.

Εκ των υστέρων απεδείχθη ότι τα αντικείμενα ανήκαν στην Τζένιφερ. Ο Φώτης δεν κατάλαβε καν ότι ήταν ματωμένα, νόμιζε πως είναι απλώς πολύ λερωμένα”.

Ρένα Ντούλου: Δεν είχε ανάγκη τα λεφτά της γυναίκας του

“Ο Φώτης προέρχεται από μία οικογένεια που μπορούσε με άνεση να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ζωή. Και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει όποιος ξέρει την οικογένεια μας. Δεν είχε ανάγκη τα λεφτά της γυναίκας του. Και πριν την συναντήσει είχε το ίδιο είδος ζωής. Δεν ήταν ποτέ μπατίρης. Είχε στήσει μία επιχείρηση πολύ πετυχημένη με χρήματα των γονέων μας και όλοι ήξεραν πόσο εργατικός και τελειομανής ήταν. Την επιχείρηση αυτή την είχε πριν συναντήσει την Τζένιφερ”, λέει η αδερφή του.

Όπως λέει η Ρένα Ντούλου “όταν παντρεύτηκαν, ο πεθερός του κατέθεσε ένα εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα που συνεργαζόταν ο Φώτης, όχι στο όνομα του αδελφού μου αλλά στο δικό του, ως εγγύηση για να μπορεί ευκολότερα ο Φώτης να παίρνει δάνειο προκειμένου να κατασκευάσει μεγαλύτερα σπίτια. Ήταν μία διευκόλυνση, δεν ήταν δάνειο. Και τα οποία φυσικά χρήματα ο πατέρας της Τζένιφερ κάποια στιγμή τα πήρε από τον λογαριασμό του γιατί δεν τα χρειαζόταν άλλο ως εγγύηση στην τράπεζα ο αδελφός μου.

Πολύ αργότερα ο Φώτης κατασκεύασε ένα σπίτι στον πεθερό του στο Pound Ridge. Όλα τα χρήματα που έδωσε στο Φώτη για τα έξοδα της κατασκευής του σπιτιού, και εννοείται χωρίς κανένα κέρδος, το τονίζω αυτό, θεωρήθηκαν από τους δικηγόρους της Κας Φάρμπερ, μετά τον θάνατο του συζύγου της, ως δάνεια στον αδελφό μου. Όμως στο δικαστήριο προσκομίστηκαν ένα προς ένα όλα τα τιμολόγια της κατασκευής τα οποία συνέπιπταν σε ποσά με τις επιταγές που είχε εκδώσει ο Κος Φάρμπερ προς τον Φώτη. Αν η υπόθεση δεν είχε απορριφθεί από το δικαστήριο μετά το θάνατο του Φώτη θα βλέπαμε στην απόφαση πως ο Κος Φάρμπερ όφειλε ακόμα 1.300.00 δολάρια στον αδελφό μου και όχι το αντίθετο όπως κατά κόρον ελέχθη”.

Η Ρένα Ντούλου για την εξαφάνιση της πρώην νύφης της

Η Ρένα Ντούλου αναφέρθηκε και στις πιθανές εξηγήσεις σχετικά με την εξαφάνιση της πρώην νύφης της.

“Σήμερα μπορώ να σας πω πως υπάρχουν διάφορες πιθανές εξηγήσεις για την εξαφάνιση της. Η μία είναι πως πράγματι μπορεί να έχει σκηνοθετήσει την εξαφάνισή της. Δεδομένης της διαταραγμένης ψυχικής της κατάστασης είναι πιθανόν να έστησε όλη αυτήν την πλεκτάνη για να ενοχοποιήσει τον Φώτη. Η Τζένιφερ είναι ένας εκδικητικός άνθρωπος και δεν έχει καμία σχέση με την εξωραϊσμένη εικόνα της καημένης, αδύναμης και κακοποιημένης γυναίκας που παρουσιάζουν. Άλλωστε του είχε πει πολύ συγκεκριμένα πως “θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην έχεις ποτέ τα παιδιά”.

 

Πηγή: anamniseis.net

 

Πηγή:
Ereportaz.gr