13 Ιουλίου 2020

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης 31χρονου στην Αγία Παρασκευή

Συναγερμός είχε σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 31χρονου από την Αγία Παρασκευή.

Η περιπέτεια του Μπάρμπα Χρήστου, 31 ετών, έληξε σήμερα 25/5/2020, απογευματινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο 31χρονος βρέθηκε στην περιοχή του Διονύσου.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και των Αρχών, καθώς και την ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert, η ζωή του βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Η περιπέτεια του Μπάρμπα Χρήστου, 31 ετών, έληξε σήμερα 25/5/2020, απογευματινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο Μπάρμπας Χρήστος βρέθηκε στην περιοχή του Διονύσου. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και των Αρχών, καθώς και την ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert, η ζωή του βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Μπάρμπα Χρήστο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Πηγή