12 Αυγούστου 2020

Βρετανίδα θύμα του «δράκου της Λευκίμμης»: Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του

Ο 47χρονος κατά συρροή βιαστής, γνωστός ως «δράκος της Λευκίμμης», τραυματίστηκε βαριά, πέφτοντας σε χαράδρα, όταν προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, το απόγευμα του Σαββάτου στην Κέρκυρα

Ο 47χρονος, τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, έπειτα από επιχείρηση τριών ωρών.

Η Βρετανίδα Kayleigh Morgan που έζησε τον τρόμο στα χέρια του «Δράκου της Λευκίμμης» είχε αποφασίσει να μιλήσει επώνυμα για την εμπειρία της και να προειδοποιήσει ότι ο (μέχρι το Σάββατο 23/5) καταζητούμενος παρέμενε επικίνδυνος.

Η επίθεση κατά της 32χρονης από τον 47χρονο, σημειώθηκε το 2010, όταν η κοπέλα είχε βγει κάνει μία βόλτα στην παραλία.

«Είχα πει ότι θα ξαναχτυπούσε και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο», είπε η Βρετανίδα. Μετά την είδηση της σύλληψής του μετά από μεγάλη επιχείρηση των αρχών σε χαράδρα στην Κέρκυρα η 32χρονη μίλησε στη Sun.

«Ελπίζω να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή τους στους πόνους. Ήρθε η στιγμή οι ελληνικές αρχές να πετάξουν το κλειδί της φυλακής του», τόνισε η νεαρή Βρετανίδα.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας Sun για τον τραυματισμό και την επακόλουθη σύλληψη του καταδικασμένου βιαστή, ο οποίος φέρεται να διέπραξε μετά την απελευθέρωσή του νέα επίθεση εις βάρος μιας 34χρονης από την Αλβανία, η 33χρονη συμπλήρωσε ότι «χαίρομαι που τον έπιασαν πριν προλάβει να κάνει το ίδιο και σε κάποια άλλη γυναίκα».

Πηγή