9 Ιουλίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Συμπληρώνεται το παζλ της επίθεσης

Την ώρα που οι γιατροί δίνουν μάχη στο Θριάσιο για να σώσουν την όραση της 34χρονης οι έρευνες προχωρούν και ρίχνουν καθημερινά περισσότερο φως στην επίθεση με το βιτριόλι, αλλά βασικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Πού περίμενε και πώς διέφυγε η μυστηριώδης μαυροντυμένη γυναίκα π πραγματοποίησε την επίθεση; Ήταν γνωστή της 34χρονης ή απλώς ανέλαβε το ρόλο της εκτέλεσης του σχεδίου; Ποιο ήταν το κίνητρο της φρικτής επίθεσης και ποιος ο απώτερος στόχος της;

Όταν όλα τα παραπάνω απαντηθούν, τότε ο γρίφος π έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα θα έχει απαντηθεί. Για την ώρα η 34χρονη επαναλαμβάνει στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: Γολγοθάς µε δεκάδες χειρουργεία για την 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση βιτριόλι – Βίντεο: Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου διασκεδάζει σε club

Βήμα βήμα. Με βάση τα ευρήματα στο ισόγειο της πολυκατοικίας αλλά και εξωτερικά στο πεζοδρόμιο…

Οι αστυνομικοί διαπιστώνουν πως η μαυροντυμένη γυναίκα ήταν διαβασμένη. Την πιο κρίσιμη στιγμή, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, αποφεύγει τα λάθη και η υπόθεση συσκοτίζεται.

Η 34χρονη έχει πει στους αστυνομικούς πως από τους πόνους και το σοκ της επίθεσης δεν θυμάται τις κινήσεις της γυναίκας που προσπάθησε να της καταστρέψει τη ζωή…

Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, μίλησαν με μια γυναίκα από το εργασιακό περιβάλλον της 34χρονης με την οποία βρισκόταν σε διένεξη, χωρίς όμως να προκύψει τίποτα σε βάρος της. Η μαρτυρία για μια άλλη γυναίκα που επί πέντε ημέρες έκανε ύποπτες κινήσεις στην περιοχή, ερευνάται με προσοχή.

Μέσα στις επόμενες μέρες η 34χρονη θα δώσει την πρώτη επίσημη κατάθεσή της. Μέχρι τότε οι έρευνες αναμένεται να επικεντρωθούν στο στενό περιβάλλον της 34χρονης. Φιλικό αλλά και συγγενικό.

Πληροφορίες από το mega

Πηγή:
Ereportaz.gr