5 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα: «Με κατέστρεψαν. Δεν ξέρω το γιατί»

«Με κατέστρεψαν. Δεν ξέρω το γιατί», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια που ψιθύρισε στον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα η Ιωάννα, λίγα μόλις λεπτά πριν μπει για ακόμη ένα κρίσιμο χειρουργείο η 34χρονη, σύμφωνα με τη “Real News”.

Μετά την αποτρόπαιη επίθεση με το ροζ οξύ που δέχθηκε στο πρόσωπο και στο σώμα της, η Ιωάννα βρήκε τη δύναμη να αναφέρει για το μυστηριώδες άτομο (μάλλον γυναίκα) πως «ήταν κρυμμένο στις σκάλες του υπογείου. Μου επιτέθηκε με το υγρό και άρχισε να τρέχει. Δεν πρόλαβα να δω τίποτε άλλο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μακάρι να συλληφθεί γρήγορα».

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: Γολγοθάς µε δεκάδες χειρουργεία για την 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση βιτριόλι – Βίντεο: Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου διασκεδάζει σε club

Επίθεση βιτριόλι: Τα “ύποπτα” σχόλια στο προφίλ της 34χρονης και τα απειλητικά μηνύματα – Καταγγελία στη Δίωξη

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις μαρτυρίες, ο δράστης της επίθεσης κατά της 34χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου έξω από τα γραφεία γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας εκτόξευσε, με πρωτοφανές μένος, εκτός από το καυστικό υγρό και τη φράση: «Πάρ’ τα, μωρή. Πήρες αυτό που σου αξίζει…». Εξάλλου, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία και οπτικό υλικό που ευελπιστούν να τους αποκαλύψουν πολύ σύντομα την ταυτότητα του άγνωστου ατόμου και να τους οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Πηγή:
Ereportaz.gr