7 Φεβρουαρίου 2023

Αποκλειστικά η Σιακαβάρα Γεωργία απαντά για το My Style Rock

Αποκλειστικά η Σιακαβάρα Γεωργία απαντά για το My Style Rock

Είναι από αυτές τις γυναίκες που λες οι σαραντάρες ίσον με 2 εικοσάρες και το εννοείς.

Μπήκε στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και τάραξε τα νερά. Την Γεωργία την ξέρω χρόνια, ένα κορίτσι ήρεμη δύναμη όμορφη και πάνω απο όλα καλό παιδί. Της αρέσει πολύ το ντύσιμο κι όπου την συναντούσα ήταν πάντα άψογη καλοντυμένη και σέξυ, χωρίς να είναι πρόστυχη. Είναι ηθοποιός, παλιό μοντέλο αλλά και τραγουδίστρια. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δίνει πάντα στους άλλους τον καλύτεο της εαυτό. Της είπα λοιπόν θέλω πέντε ερωτήσεις να μου απαντήσεις επάνω στην τρέλα σου που τρέχεις και δεν το αρνήθηκε ..

Είναι που σας έλεγα … (το καλό παιδί) δεν ξεχνάει ποτέ !!

Γεωργία μου είσαι σούπερ και όλα θα πάνε καλά!! Είναι σίγουρο πως θα τους τρελάνεις!!

Πως και πήρες απόφαση να μπεις;; 

Εχω παρα πάρα πολλά ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ στο σπιτι μου και σκέφτηκα….να η ευκαιρία να τα οργανώσω επιτελους….χαχα…

Χωρίς πλάκα τώρα… ….Ως “τουρίστας” στη ζωή, όπως με φωνάζουν οι φίλοι μου, συνηθίζω πάντα να κάνω αυτό που μου δίνει χαρά στην εκάστοτε στιγμη…Και στην παρούσα φάση της ζωής μου πίστευα οτι το να “παίξω” με ρούχα …με χρώματα… με άλλους ανθρώπους θα με γέμιζε ζωή

Πως ήταν τα πρώτα στάδια; Θα τους τρελάνεις όλους; Το έχεις σκοπό;

Τα πρώτα στάδια ήταν δύσκολα μόνο από άποψη χρόνου. Έμαθα ότι μπαίνω στο παιχνίδι μια μέρα σχεδόν πριν μπω κι έτσι δεν είχα τον ανάλογο χρόνο να προετοιμαστώ. Φυσικά και δεν έχω σκοπό να τρελάνω κανέναν, άλλα δυστυχώς η ευτυχώς όταν κάποιος με πρώτο γνωρίζει μια έκπληξη την αισθάνεται λογω της εκκεντρικοτητας μου. Νομίζω όμως οτι είναι κάτι που ξεπερνιέται μόλις ο άλλος με γνωρίσει καλύτερα.

Τι να περιμένουμε από εσένα στο παιχνίδι;

Τιποτα αλλο περα απο αυτο που ειμαι κι εκτος παιχνιδιού. Αυθεντικη.

Ποια ξεχωρίζεις;

Δε γνωρίζω ακόμα καλά τα κορίτσια αλλά μέχρι στιγμής απο άποψη στυλ κι ευρηματικότητας έχω ξεχωρίσει την Κορινα Αβραμιδου γιατί κατά την άποψη μου έχει δώσει πολύ ωραίες εικόνες στο παιχνίδι.

Εδώ στην φωτό σε ρόλο Τζέσικα Ράμπιτ σε ένα απο τα μαγαζιά που τραγούδαγε 

Θέλω μια φράση για Γαβαλα, Έλενα και Κουδουνάρη

Γαβαλας Περσον Α… Η Έλενα είναι η  Ήρεμη δύναμη και ο Στελιος είναι Διαπεραστικός!! 

Πηγή:
Ereportaz.gr