Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: "Σύντομα ανακοινώσεις για το Βοτανικό."

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις με το πρότζεκτ του PAO Alive και των γηπέδων στο Βοτανικό, τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις για τον Παναθηναϊκό.

Στην εκπομπή Total Football του Open φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος και σχολίασε τις εξελίξεις σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, έκανε… αποκαλύψεις και για το ζήτημα του γηπέδου, υποστηρίζοντας ότι θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού, με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος τόσο για αυτό, όσο και για το PAO Alive. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

“Σίγουρα είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το πρότζεκτ του PAO ALIVE είναι μονόδρομος. Μόνο με τον Βοτανικό θα αλλάξουν τα πράγματα. Σε ό,τι αφορά την διαδικασία για το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα μου έλεγαν προεκλογικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο κύριος Πατούλης. Διαφοροποιήθηκαν κάπως τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον κύριο Μητσοτάκη και για αυτό τόσο καιρό είχαμε ησυχία. Με την βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των τραπεζών, ξεπεράστηκε αυτό το θέμα και θα έχουμε σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις. Μετά την πρωτοχρονιά. Το πρότζεκτ έχει θωρακιστεί νομικά και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Από την συμμετοχή του κόσμου είμαι ικανοποιημένος. Αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπήρχαν δεδομένες εξελίξεις και δεν υπήρχε συμμετοχή από τους επιφανείς Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή του κόσμου μου δείχνει ότι θα πιάσουμε τον στόχο μας. Είναι θετική ένδειξη. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε εκδηλώσεις στην Αυστραλία, στην Αμερική και θα έχουμε ραντεβού με επιφανείς Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος δεν θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια”.

 

Πηγή: www.newsit.gr