9 Ιουλίου 2020

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας χαροπαλεύει – Το ατύχημα και ο ρόλος της Ασημίνας (Photos)

Άγριες μέλισσες: Ένα ατύχημα που έχει ο Δούκας στο δάσος γίνεται η αφορμή να γνωρίσει καλύτερα την Ασημίνα και να τη δεχτεί για νύφη του.

Παράλληλα, η Ελένη και ο Λάμπρος παραδίνονται στα συναισθήματα τους και κάνουν έρωτα, ενώ ο Νέστορας βρίσκει ένα ύποπτο αντικείμενο στο δωμάτιο του Κυπραίου.

Ο Δούκας, καθώς βρίσκεται στο δάσος, έχει ένα σοβαρό ατύχημα και τραυματίζεται.

Ο Νικηφόρος είναι κοντά του και τον μεταφέρει σε ένα καταφύγιο μέχρι να μπορέσει να φέρει τα απαραίτητα για τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, όταν ο νεαρός επιστρέφει, βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα.

Μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι όπου καλούν την κυρα Ρίζω να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στη ζωή.

Την δια ώρα, η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με ιόν Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει τη γυναίκα του για χάρη της, ενώ η Μυρσίνη, η οποία δεν ξέρει ακόμη για την κατάσταση του Δούκα, αναζητώντας τον Νικηφόρο επισκέπτεται τον Μιλτιάδη.

Όμως, η προσβλητική της στάση οδηγεί τον άντρα να τη διώξει από το σπίτι του με τον χειρότερο τρόπο.

Εν τω μεταξύ, τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα Ρίζω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον σώσει.

Η Ελένη, την ίδια στιγμή, ψάχνει παντού την Ασημίνα, η οποία όμως βρίσκεται απέναντι από τον Νικηφόρο, που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο.

Την επόμενη μέρα ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου. Πρόκειται για ένα σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Ο Δούκας, όσο περνούν οι ώρες, είναι καλύτερα και παραδέχεται στον εαυτό του πως εάν δεν ήταν η Ασημίνα για να τον βοηθήσει ίσως να μη ζούσε. Έτσι, αναθεωρεί τη γνώμη του για εκείνη και παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Εν τω μεταξύ, ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις από τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει, αλλά εκείνος καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ” εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο.

Λίγο αργότερα, οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια για τον Γιάννο και τα πραγματικά αίτια του θανάτου του.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούν, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Δούκας ανακοινώνει στις αδελφές Σταμίρη πως η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεση της στο ζευγάρι χωρίς αντάλλαγμα και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός.

Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα. Οι δυο τους συναντιούνται κρυφά απ” όλους και η απουσία της Ελένης απ” τη βραδιά των αρραβώνων γίνεται αισθητή, βάζοντας σε κίνδυνο το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Την ίδια ώρα, όμως, εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του Λάμπρου καθώς κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Η πιο δυνατή στιγμή του Λάμπρου και της Ελένης δεν κρατάει πολύ, καθώς εκείνος ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για την πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης με τον Σέργιο.

Την επόμενη μέρα, ο Δούκας καλεί τους γιους του προκειμένου να τους μοιράσει αρμοδιότητε.

Ωστόσο, οι αποφάσεις και η μοιρασιά που κάνει προκαλούν την οργή του Κωνσταντή, καθώς πιστεύει πως ευνοούμενος είναι και πάλι ο Νικηφόρος.

Παράλληλα, ο Νέστορας χάνει στο σπίτι του ένα πολύτιμο αντικείμενο που θα φέρει νέες αναταράξεις, ενώ η Μυρσίνη ξεκαθαρίζει στην Ασημίνα τις αληθινές προθέσεις της γι’ αυτόν τον γάμο.

Από την άλλη, ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του Κυπραίου για την Ελένη και η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι πια αναπόφευκτη.

Κι όσο οι μέρες περνούν, οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινούν, αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη.

Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας εκμυστηρεύεται στην Ανέτ πως βρήκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης και αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε στο δωμάτιο του Κυπραίου αλλά και τι κρύβουν η γυναίκα και ο άντρας.

Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ” εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του δασκάλου και της Ελένης στο σχολείο γίνεται αντιληπτή από τον… εμβρόντητο Μιλτιάδη.

Πηγή my tv