28 Μαΐου 2020

Αντώνης Καρυστινός: Όλα όσα είπε για τη συνεργασία του με την Λασκαράκη στη σειρά «Έρωτας μετά»

Ο Αντώνης Καρυστινός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Έρωτας μετά».

Ο ίδιος και η Βάσω Λασκαράκη, υποδύονται το παράνομο ζευγάρι.

Ο Αντώνης Καρυστινός, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, αναφέρθηκε σε πολλά.

Δεν δίστασε όμως να αποκαλύψει, πώς είναι η συνεργασία του με την Βάσω Λασκαράκη.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Βάσω Λασκαράκη;

Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, αλλά γνωριζόμασταν λόγω χώρου. Την ήξερα μέσα από τις κωμωδίες που έκανε και είναι αυτό που και εγώ υποστηρίζω.

Δεν πρέπει να βιάζονται να μας ταξινομήσουν, γιατί αγαπήσαμε το ότι μπορούμε να αλλάζουμε ρόλους και η Βάσω το πέτυχε αυτό φέτος.

Μπήκε σε αυτό το ταξίδι και τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά, γιατί είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός, συνεργάσιμη, γενναιόδωρη και έχει πάντα κάποιες προτάσεις να κάνει.

Είμαι χαρούμενος που είναι σε αυτό το ρόλο.

Ασχολείσαι με τις τηλεθεάσεις;

Είναι όπως συμβαίνει και με το θέατρο. Μπορεί να σε καταβάλει το ενδεχόμενο να μην παρακολουθούν τη δουλειά σου. Απλώς, θεωρώ ότι είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για την τηλεόραση και δεν είναι αντικειμενικό αυτό που λένε οι αποδόσεις, γιατί πολύ απλά αρκετός κόσμος παρακολουθεί από web tv ή από smart tv. Είμαστε σε μια άλλη τεχνολογική εποχή. Ωραίες είναι οι δουλειές που γίνονται και όσες αξίζουν θα παραμείνουν, όσες δεν αξίζουν δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν και οι άνθρωποι που τις αποτελούν.

Είναι ένας συσχετισμός πραγμάτων, μια συγκυρία.

Επιστρέφοντας από τα πολύωρα γυρίσματα, τι είναι αυτό που θα σε χαλαρώσει;

Για εμένα είναι η οικογένεια μου πολύ απλά. Ψάχνεις να βρεις το κουκούλι που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι πάλεψες και σήμερα και θέλεις αυτό το μαξιλάρι της ζωής που είναι οι άνθρωποι σου, είπε στο 7 μέρες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr