28 Μαΐου 2020

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σχέδιο θανάτου για την Κάτια – Η Μάρθα φτάνει στα άκρα (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Η ζωή της Κάτιας κινδυνεύει, ακόμα μία φορά από τη Μάρθα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ιωάννα…

Η Μάρθα δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν βγάλει για πάντα από τη μέση την Κάτια. Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», η γυναίκα από τη στιγμή που βλέπει πως ο Νίκος δεν σκοτώνει την Κάτια, αποφασίζει να δράσει μόνη της. Η ίδια σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο, το οποίο βάζει άμεσα σε εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, πηγαίνει στο κτήμα του Νίκου και προσποιείται στη γυναίκα πως βρίσκεται εκεί για να τη σώσει.

Η Κάτια, πάνω στην απελπισία της, την εμπιστεύεται απόλυτα και την ακολουθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο τους, κρυφά από όλους, φτάνουν σε ένα ξενοδοχείο. Τότε η Μάρθα θέλει να βρει τρόπο να κάνει πράξη το σχέδιο της να δηλητηριάσει την Κάτια! Την ίδια στιγμή, ο Νίκος αντιλαμβάνεται την απουσία της τελευταίας και τρελαίνεται.

Ο άντρας συναντάει τον Αργύρη και ξεσπάει εναντίον του, καθώς φοβάται ότι έχασε για πάντα την Κάτια.

Από τα λόγια του, ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει κάποιο περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για αυτήν.

Οι ώρες περνούν και η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η στιγμή που θα ξαναδεί την κόρη της.

Εντωμεταξύ, η περίεργη συμπεριφορά που έχει η Μάρθα δεν περνάει απαρατήρητη, γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα. Έτσι, η τελευταία αποφασίζει να πάει και να ψάξει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η γυναίκα.

Όταν η κοπέλα φτάνει εκεί, αγνοεί πως βρίσκεται κοντά στη μητέρα της. Λίγο πριν ανακαλύψει πως η Κάτια μένει σε αυτό το ξενοδοχείο, ο Φώτης την ειδοποιεί πως μετά την εξέταση DΝΑ που του έγινε αποδείχθηκε πως εκείνος είναι ο δολοφόνος της μητέρας της Κλειώς.

Συγκλονισμένη από αυτή την είδηση, η Μαρίνα αποχωρεί αμέσως από εκεί και σπεύδει να συναντήσει τον πατέρα της. Την ίδια στιγμή, η Κάτια θυμάται σοκαριστικά γεγονότα από το παρελθόν της, ενώ ο κλοιός γύρω από τη Μάρθα στενεύει.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος την απειλεί πως αν δεν του πει πού βρίσκεται η Κάτια θα επικοινωνήσει με τη Μαρίνα και θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια!

Κι ενώ η Κάτια μένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, δέχεται μία επίσκεψη που αναμένεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα…

Ο Μιχάλης, από τη στιγμή που έμαθε πως η Ιωάννα περιμένει το παιδί του, αποφάσισε να το αναγνωρίσει και να σταθεί στο πλευρό της.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης του έπαιξε φυσικά και η επιλογή της Μαρίνας να του ζητήσει να χωρίσουν.

Σύμφωνα με το my tv, στα επόμενα επεισόδια, ο Μιχάλης αποφασίζει να πάει τη σχέση του με την Ιωάννα ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο νεαρός της ζητάει να παντρευτούν. Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, η απάντηση της κοπέλας είναι αρνητική.

Παράλληλα, η Μαρίνα στο ενδεχόμενο του γάμου του πρώην αγαπημένου της καταρρακώνεται.

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως θα χάσει για πάντα τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλον.

Ο μεγαλύτερος φόβος της κοπέλας επιβεβαιώνεται λίγες ώρες μετά, αφού η Ιωάννα έπειτα από σκέψη δέχεται τελικά την πρόταση γάμου του Μιχάλη. Έτσι, οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους!

Πηγή: www.gossip-tv.gr