1 Δεκεμβρίου 2020

Λαμία: Παράνοια. Δεν είναι στην κίνηση, έχει παρκάρει έτσι. video

Κι αν πιστέψετε ποτέ ότι τα έχετε δει όλα σ" αυτή τη χώρα… ξεχάστε το! Κάτι θα βρεθεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε. Όπως αυτό το περιστατικό στην Λαμία.

Τις εικόνες μεταφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, από την Λαμία και δείχνουν έναν άνδρα που είχε… πρόγραμμα: Έκανε τα ψώνια με την ησυχία του και όταν επέστρεψε, μετά από μισή ώρα σχεδόν, για ακόμη πέντε λεπτά έκανε “πλακίτσα” με το φίλο του, ενώ το αυτοκίνητο ήταν στη μέση του δρόμου, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλατεία Πάρκου!

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (30.10.2019) στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Πάρκου.

Αρχικά το βλέμμα “τράβηξε” ένα «συνηθισμένο» (!) διπλοπαρκάρισμα στο τρίγωνο στην νότια είσοδο της πλατείας.

Κάποια στιγμή έγινε αντιληπτό πως το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει δεξιά (σ.σ. παράνομα εννοείται και αυτό) από το μαύρο αγροτικό, έφυγε από το σημείο, αποκαλύπτοντας έτσι το παρατημένο αυτοκίνητο στη μέση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ του δρόμου.Καρέ – καρέ το εξοργιστικό παρκάρισμα στην Λαμία

Η καταγραφή του βίντεο ξεκίνησε στις 13:55’, από περιέργεια για το πότε ο ιδιοκτήτης του μαύρου 4Χ4 θα συνειδητοποιούσε την γκάφα του και θα ελευθέρωνε το οδόστρωμα.

Χρειάστηκε να περάσουν 22 ολόκληρα λεπτά (14:17’) μέχρι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος να εμφανισθεί για να φορτώσει σε αυτό, με τη συνοδεία φίλου του, κάποιο ηλεκτρονικό μηχάνημα.

Στο διάστημα αυτό δεκάδες οχήματα εγκλωβίστηκαν από πίσω πιστεύοντας ότι το όχημα κινούνταν, λεωφορεία και φορτηγά έστριβαν με δυσκολία, ενώ για 2 με 3 λεπτά μία ακόμη οδηγός σταμάτησε στην απέναντι πλευρά για να αγοράσει κάτι, χωρίς να έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Κι όλα αυτά σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία στην Λαμία.

Το «ωραίο» της υπόθεσης όμως δεν είχε τελειώσει εδώ. Ενώ ο ιδιοκτήτης είδε ότι το όχημα του είναι στη μέση του δρόμου και ενώ έχει φορτώσει το μηχάνημα που αγόρασε, δεν έδειξε καμία βιασύνη να το πάρει και να φύγει ή έστω να το παρκάρει στην άκρη απλά παράνομα! Συνέχισε να κάνει «πλακίτσα» με το φιλαράκι του, να χαιρετάει κόσμο, να ανταλλάσσει πειράγματα, την ώρα που η κίνηση διεξαγόταν με δυσκολία πίσω του, ενώ μηχανάκια περνούσαν ακόμη και από μπροστά τους.

Η άθλια αυτή εικόνα απαξίωσης, κάθε έννοιας πολιτισμού και σεβασμού προς την πόλη που σε φιλοξενεί, τους πολίτες και τους επισκέπτες της, διήρκησε σχεδόν πέντε ακόμη λεπτά, καθώς ο «κύριος» μας έκανε τη χάρη να απομακρυνθεί στις 14:22’.Δείτε το απίστευτο βίντεο από την Λαμία

Πηγή: lamiareport.gr.