29 Μαρτίου 2020

Πρώην δήμαρχος ράντισε με το αίμα του τον τοίχο στο δημοτικό συμβούλιο.

Κι όμως! Αυτό που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία (η οποία είναι θολή για ευνόητους λόγους) δεν είναι κόκκινη μπογιά αλλά το αίμα του πρώην Δημάρχου Αστακού! Και όχι, δεν είχε κάποιο ατύχημα! Θέλησε να… βάψει με το αίμα του τον τοίχο και συγκεκριμένα να γράψει μία φράση!

Την ανεκδιήγητη πράξη του, είχε προαναγγείλει μάλιστα, από τις 19 Οκτωβρίου, με μια επιστολή του. Ο δήμαρχος, ήθελε να γράψει λέει, με το αίμα του στον τοίχο “Αξιοπρέπεια ή θάνατος”!

“Αφού σε όλη την προεκλογική περίοδο υπήρξε έντονη προσπάθεια για την  ηθική μου εξόντωση με συκοφαντίες και ανηθικότητες, που σε συνδυασμό με από τον πακτωλό χρημάτων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν αποτελεί ντροπή για εμένα, αλλά για το Ξηρόμερο…
Και επειδή είμαι πολύ έμπειρος γιατρός μετά από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, για μένα είναι πολύ εύκολο πράγμα να κάνω φλεβοκέντηση με το μικρό νυστέρι, το οποίο ασφαλώς δεν με φοβίζει, όπως μπορεί να φοβίζει άλλους γιατρούς, αφού όλοι γνωρίζουν πως η λέξη –έννοια  φόβος είναι ανύπαρκτη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και να γράψω με το αίμα μου:
Αξιοπρέπεια ή Θάνατος και όχι να κόψω τις φλέβες μου, όπως αναληθώς αναφέρθηκε!!!

Λύθηκε όμως το λάστιχο, γιατί κάποιος το τράβηξε και απέτυχε η προσπάθεια μου, την οποία ασφαλώς θα επαναλάβω (αφού για να γίνει αυτό το Δημαρχείο με την περικαλέστατη αίθουσα και τα εκατοντάδες έργα στις θητείες μου έχω “δώσει το αίμα μου”!!!! Γιατί για εμένα το θέμα πια είναι αξιοπρέπεια ή θάνατος!”

Και όλα αυτά έγιναν πράξη πριν από λίγο. Στην αίθουσα μάλιστα του δημοτικού συμβουλίου επικράτησε πανικός και  όπως ήταν φυσικό κλήθηκε η αστυνομία.

Πηγή: agriniosite