13 Αυγούστου 2022

Θάνος Πετρέλης: Είχε τα γενέθλιά του και του έκαναν έκπληξη! Η τούρτα-υπερπαραγωγή! (photos+video)

Χαμός έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Θάνου Πετρέλη στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει καθώς οι συνεργάτες του, του έκαναν μία μεγάλη έκπληξη. 

Τα γενέθλιά του ήταν το βράδυ του Σαββάτου και ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Καλίδης και ο Tus, που εμφανίζονται μαζί στο North Live Stage, προκαλώντας το αδιαχώρητο κόσμου, του επιφύλαξαν, την πιο ευχάριστη έκπληξη επί σκηνής.

Και ενώ ο Θάνος Πετρέλης ερμήνευε σε ένα sold out μαγαζί, κάποια στιγμή, η χαρακτηριστική φωνή του Λευτέρη Πανταζή, ήχησε, προτρέποντας τον μαέστρο Δημήτρη Βρεττό, να σταματήσει το πρόγραμμα. Τόσο ο κόσμος όσο και ο Θάνος Πετρέλης, πάγωσαν, αφού δεν ήξεραν τι είχε συμβεί.

Έκπληκτος ο εορτάζοντας, είδε τον Λευτέρη Πανταζή να τον πλησιάζει, και να ακολουθούν ο Tus και ο Πάνος Καλίδης, απορώντας για το τι έγινε και του διέκοψαν τη ροή του προγράμματός του.

Η απάντηση ήρθε μερικά δευτερόλεπτα μετά, όταν οι χορεύτριες που πλαισιώνουν τον Θάνο Πετρέλη σε ένα χορευτικό show υπερπαραγωγή, έκαναν την εμφάνισή τους, κρατώντας μία τεράστια τούρτα γενεθλίων.

Η συγκίνηση και η χαρά διαδέχτηκαν την έκπληξη του Θάνου Πετρέλη, για την τόσο όμορφη έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνάδελφοί του, η δισκογραφική του εταιρία Siganos Music, αλλά και ο παραγωγός του Χριστόδουλος Σιγανός, που φέρει και τη διεύθυνση παραγωγής του προγράμματος, που έχει κάνει όλη την Αθήνα να παραμιλήσει. Όλοι οι καλλιτέχνες, του τραγούδησαν μαζί το Happy Birthday, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί τον Θάνο Πετρέλη, που έκλεισε τα 44 χρόνια του, και να του εύχoνται με μία φωνή, τα χρόνια πολλά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr