29 Μαΐου 2022

Ξεκάθαρος ο Ζελένσκι. "Δεν συνάντησα, ούτε μίλησα ποτέ στον Τζουλιάνι".

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δηλώνει ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ, ούτε έχει συνομιλήσει με τον Ρούντι Τζουλιάνι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ, ούτε έχει συνομιλήσει με τον προσωπικό δικηγόρο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, οι συναντήσεις του οποίου με Ουκρανούς αξιωματούχους αποτελούν μέρος της έρευνας για την πιθανή παραπομπή του Τραμπ.Κατηγορηματικός ο Ζελένσκι

«Δεν συνάντησα ποτέ τον Ρούντι Τζουλιάνι – ποτέ. Και ποτέ δεν είχα τηλεφωνική συνδιάλεξη μαζί του», ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Κίεβο. click4more Νέα «βόμβα»! Και ο Πομπέο «παρών» στο τηλεφώνημα Τραμπ – Ζελένσκι!

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων ξεκίνησαν έρευνα για την ενδεχόμενη παραπομπή του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Τον οποίο κατηγορούν ότι άσκησε πιέσεις στο Κίεβο για να ερευνήσει τον πιθανό πολιτικό αντίπαλο του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020 Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ.

Σε ερώτηση που του τέθηκε , ο Ζελένσκι επανέλαβε ότι δεν αισθάνθηκε καμία πίεση από τον Τραμπ για να ερευνήσει τον Τζο και Χάντερ Μπάιντεν.

«Δεν αισθάνομαι πίεση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου ασκήσουν πίεση εδώ και στο εξωτερικό.

Είμαι ο πρόεδρος μιας ανεξάρτητης Ουκρανίας – κανείς δεν μπορεί να με πιέσει», είπε σύμφωνα με το CNN.

Πηγή: www.newsit.gr