29 Μαΐου 2020

«Άγριες Μέλισσες»: Τα συγκλονιστικά πρώτα επεισόδια μέσα από φωτογραφίες! (Photos)

Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και φιλοδοξεί με τη δυνατή ιστορία του, τις υψηλές προδιαγραφές, την κινηματογραφική αισθητική, το ιδιαίτερο καστ και τους διακεκριμένους συντελεστές της να κάνει τη μικρή οθόνη μεγάλη.

Η εποχή στην οποία διαδραματίζεται τοποθετείται μεταξύ 50″ και 60″, ενώ οι ρόλοι και οικογένειες που εμπλέκονται θα συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά» Άγριες Μέλισσες» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20:45 στον ΑΝΤ1 και μετά κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45!

Ποια είναι όμως η ιστορία;

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.

Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό.

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Δείτε το σπίτι των 3 αδελφών της σειράς «Άγριες Μέλισσες»:

Απολαύστε το τρέιλερ της σειράς “Άγριες Μέλισσες”!

Πηγή: www.gossip-tv.gr