11 Αυγούστου 2020

Σταρόβας για Μαχαιρίτσα: «Λένε ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε. Ο άνθρωπος πέθανε στον ύπνο του»(pics)

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.

«Βρεθήκαμε αρχές του “90, συμπάθησε αμέσως ο ένας τον άλλον και συνεργαστήκαμε παίζοντας κιθάρα με τον Τσακνή.

Αυτό κράτησε τέσσερα – πέντε χρόνια, μετά δέσαμε και παίζαμε παντού μαζί, όπως στην Ακτή, που ήταν επίσης ο Παπακωνσταντίνου και ο συγχωρεμένος ο Μπουλάς.

Τον θεωρούσα πολύ καλό μουσικό και μου ταίριαζε ο τρόπος που προσέγγιζε τη μουσική. Είχαμε τα ίδια ακούσματα και την ίδια λογική. Είχε φοβερή μουσική προσέγγιση ο Λαυρέντης. Επίσης, είχε πολύ χιούμορ. Θυμάμαι τα απίστευτα γέλια που κάναμε μαζί.

Σε κάθε περιοδεία και κάθε συναυλία σκάγαμε στα γέλια. Μαζί σκαρώναμε πλάκες και με τον Σάκη τον συγχωρεμένο. Τελευταία φορά τον είδα τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, αλλά είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά πριν από καμιά εβδομάδα.

Πρόσεχε ο Λαυρέντης την υγεία του μετά το bypass που έκανε πριν από 15 χρόνια. Και αυτά που λένε για το ασθενοφόρο ότι καθυστέρησε να φτάσει δεν ευσταθούν.

Ο άνθρωπος πέθανε στον ύπνο του. Προσπαθούσε η κόρη του να τον συνεφέρει, αλλά δεν γινόταν. Έπαθε ανακοπή. Σε λίγο καιρό θα κλείναμε είκοσι χρόνια φιλίας. Θυμάμαι όταν πρωτογνώρισα την κόρη του ήταν ακόμα μωράκι.

Ο Λαυρέντης ήταν άνθρωπος που λειτουργούσε με το συναίσθημα. Και εμένα αυτοί οι άνθρωπο με γοητεύουν πάντα. Ήταν ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, συνειδητοποιημένος, πολιτικοποιημένος. Δεν ήταν απλά ένας τραγουδοποιός. Για μένα ο Λαυρέντης έκανε πολιτισμό», είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr