29 Μαρτίου 2020

Μάρκος Σεφερλής: «Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο» (photos)

O Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε την δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε εκείνος και η σύζυγός του ΄Ελενα Τσαβαλιά.

Αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην όχι και τόσο καλή αυτή φάση της ζωής τους και παράλληλα αποκάλυψε αν η σχέση με τη γυναίκα του πέρασε κρίση λόγω αυτής της δυσμενούς συνθήκης.

Δήλωσες την προηγούμενη εβδομάδα «φτάσαμε σε δύσκολες στιγμές με την ‘Ελενα, τις ξεπεράσαμε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου». Ποια ήταν π πιο δύσκολη κατάσταση που κληθήκατε να διαχειριστείτε;

Τα οικονομικά ζητήματα που είχαν προκύψει. Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο, όμως αντέξαμε με πολλή και σκληρή δουλειά και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Και φυσικά και με πολλές παραστάσεις εκτός Αθηνών για να μπορέσουμε να πληρώσουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είχαμε.

Πέρασε κρίση η σχέση σας εξαιτίας αυτού;

Όχι, το αντίθετο, έγινε πιο δυνατή. Ποτέ δεν πέρασε κρίση η σχέση μας. Είμαστε μπετόν αρμέ με την Έλενα. Η Έλενα είναι «αντράκι» και όταν έπρεπε να μιλήσει έβαλε τον καθέναν στη θέση του.

Μετά την οικονομική περιπέτεια που είχες στο παρελθόν, άλλαξε π σχέση σου με το χρήμα; Με τη διαχεί­ριση του;

Ποτέ δεν υπήρξα φιλοχρήματος. Δουλεύω γιατί μου αρέσει η δουλειά. Γι” αυτό δεν με πτόησαν και τα στραπάτσα που πέρασα. Ήξε­ρα πως θα τα καταφέρω, αρκεί να μπορώ να είμαι υγιής και να δουλεύω.

Ο Χάρης έφθασε τα δε­καπέντε. Πώς διαχειρίζε­σαι το γεγο­νός πως το παι­δί κατά καιρούς βλέπει στο Διαδίκτυο ή στο πε­ρίπτερο ψευδή δημοσιεύματα για σένα και την Ελενα;

Το παιδί ξέρει και καταλαβαίνει. Είμαστε δύο άνθρωποι που βρισκόμαστε στην επικαιρότητα και κατά και­ρούς βαλλόμαστε από διαφόρους. Το παιδί βιώνει μια ευτυχισμένη οικογένεια και βλέ­πει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Του εξηγήσα­με όταν ήταν πιο μικρός πως έτσι δυστυ­χώς παίζεται κάποιες φορές αυτό το «παιχνί­δι».

Καταλαβαίνει και δεν τον πειράζει. Και υπάρχουν φορές που γελάμε με όλα αυ­τά. Εχουμε πει με την Ελενα «εδώ και πόσα χρόνια μας χωρίζουν και έχει χωρίσει όλη η εποννοΐζ εκτός από εμάς». Αυτοί που έλεγαν πως χωρίζουμε με την Ελενα, χώρισαν εκεί­νοι τελικά.

Πηγή: Tv Έθνος