19 Ιουνίου 2021

Ηράκλειο: Μυστηριώδης εξαφάνιση 17χρονης κοπέλας – Κλειδί στις έρευνες το κινητό της τηλέφωνο.

Από τις 19 Ιουλίου δεν έχει δώσει σημεία ζωής μία 17χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Συγγενικά της πρόσωπα πέρασαν χθες το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου και δήλωσαν την εξαφάνιση της. Όπως είπαν στους αστυνομικούς η 17χρονη έχει πάρει μαζί της το κινητό της τηλέφωνο όμως δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία 17χρονη από την Αλβανία η οποία και στο παρελθόν έχει φύγει από το σπίτι της. Αίσιο τέλος σε εξαφάνιση 8χρονου

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση που «στήθηκε» αργά χθες το απόγευμα, στο Σταυροχώρι Μακρύ Γιαλού, για τον εντοπισμό ενός 8χρονου ο οποίος εξαφανίστηκε από αγροτική τοποθεσία, όπου βρισκόταν με την οικογένειά του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε δύναμη της αστυνομίας, ενώ έσπευσαν τρία οχήματα με έξι υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δέκα άτομα από τους Εθελοντές Σαμαρείτες, εννέα άτομα από τους ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και πέντε άτομα από τους ΕΔΕΑΚ Σητείας.

Τελικά, το αγόρι, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22:30 από πολίτες και παραδόθηκε στην οικογένειά του.

Πηγή: www.newsit.gr