10 Ιουλίου 2020

Καστοριά: Αυτή είναι η αρκούδα που διέλυσε αυτοκίνητο σε τροχαίο – Η μοναδική ιστορία της – video

Για το τροχαίο ειδοποιήθηκε ο Αρκτούρος. Τι διαπιστώθηκε από τα ραδιοσήματα του κολάρου του…

Έγινε viral πριν από μερικά χρόνια όταν έκανε… πατινάζ στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς. Η αρκούδα του «Αρκτούρου» μεγάλωσε και πλέον πρωταγωνιστεί σε μια δυσάρεστη είδηση.

Χθες το πρωί (11-06-2019) συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην είσοδο του χωριού Δισπηλιό αλλά τράπηκε σε φυγή, πιθανότατα χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Η αρκούδα χτυπήθηκε από το όχημα ενώ διέσχιζε την επαρχιακή οδό Καστοριάς – Δισπηλιού με κατεύθυνση προς το βουνό και του προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Για το τροχαίο ενημερώθηκε ο «Αρκτούρος» που διαπίστωσε από τα ραδιοσήματα του κολάρου του ότι ήταν ένα από τα αρκουδάκια τα οποία είχε απελευθερώσει μετά την φιλοξενία τους στις εγκαταστάσεις του και το αναζητά, για να εξακριβώσει αν έχει υποστεί τραύματα που απαιτούν περίθαλψη.

Τον Φεβρουάριο του 2017, το μικρό -τότε- αρκουδάκι είχε γίνει αντικείμενο θαυμασμού καθώς έκανε επί ώρες βόλτες πάνω στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς, πότε παίζοντας αμέριμνο και πότε κυνηγώντας πουλιά…

Πηγή: www.newsit.gr