17 Αυγούστου 2022

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Μήνυμα προς Μπακογιάννη. "Περιμένουμε τον σεβασμό που δεν έδειξαν οι προηγούμενοι"

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τον Κώστα Μπακογιάννη για την εκλογή του στη δημαρχία του δήμου Αθηνών, ενώ τόνισε πως περιμένει να δει “τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών”.

Τη στιγμή που το γηπεδικό θέμα στον Παναθηναϊκό έχει φουντώσει για τα καλά, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε μια ανακοίνωση με… νόημα, θέλοντας να συγχαρεί το νέο δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη.Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θέλει να συγχαρεί το νέο Δήμαρχο Αθηνών, κ. Κώστα Μπακογιάννη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας και ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της πόλης των Αθηνών περιμένει από την νέα Δημοτική αρχή τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών και θεωρεί δεδομένο ότι μέσα από αγαστή συνεργασία θα προκύψουν οφέλη για τη νέα γενιά των Αθηναίων και τον αθλητισμό της πόλης.

Τα 111 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου αποτελούν παρακαταθήκη στην πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά της Αθήνας και τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου μαζί με την Διοίκηση του Π.Α.Ο συνθέτουν τους θεματοφύλακες για το παρόν και το μέλλον τόσο της Πόλης όσο και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.»

Πηγή: www.newsit.gr